fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
AUR va depune moțiune simplă împotriva ministrului Sportului Eduard Novak

AUR va depune moțiune simplă împotriva ministrului Sportului Eduard Novak


AUR va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Sportului, Eduard Novak, a anunţat, luni, preşedintele partidului, George Simion.

„Vom încerca să avem toate semnăturile pe moţiunea simplă împotriva ministrului Novak strânse până miercuri, să o depunem miercuri", a afirmat Simion, într-o conferinţă de presă.

Deputatul AUR Gianina Şerban a susţinut că ministrul Novak a avut o atitudine „sfidătoare" şi „jignitoare", când nu a dorit sau nu a ştiut să intoneze din Imnul României.

„Aş atrage atenţia asupra atitudinii pe care a avut-o domnul ministru al Sportului, Eduard Novak. Faptul că a fost invitat în emisiune şi nu a ştiut, nu a dorit să intoneze două versuri din imnul României. Consider că este o atitudine sfidătoare şi jignitoare către toţi românii, cu atât mai mult pentru cetăţenii de etnie maghiară. Aşadar, este o scuză pe care o invocă domnul Novak pe care noi nu am înţeles-o şi, în urma atitudinii pe care a avut-o către noi toţi, cetăţeni ai României, grupul parlamentar AUR a pregătit o moţiune simplă împotriva domnului ministru Novak. Îi rog pe toţi colegii deputaţi să semneze această moţiune", a spus Şerban.

Deputatul neafiliat Dumitru Coarnă a anunţat că va semna această moţiune simplă. „Voi semna această moţiune simplă dintr-un simplu motiv - nu pot să admit ca în ţara mea un ministru să nu încerce măcar să gândească despre Imnul Naţional. Nu cred că în altă ţară din zona euro-atlantică, dacă s-ar fi întâmplat aşa ceva, acea formaţiune ar fi rămas la guvernare sau omul ar mai fi fost ministru. Dar, în România, se poate, pentru că acest Guvern, compus din PSD, PNL, UDMR, gestionează extrem de prost situaţia economică, socială, politică", a afirmat Coarnă.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac