fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Român împușcat mortal de polițiști, în Marea Britanie: „Voia să se mute înapoi în România peste o lună”

Român împușcat mortal de polițiști, în Marea Britanie: „Voia să se mute înapoi în România peste o lună”


Un român înarmat cu un cuțit a fost împușcat mortal de polițiști în parcarea unei secții de poliție din Marea Britanie. Bărbatul a fost identificat drept Marius Ciolac, în vârstă de 35 de ani.

Ofițerii înarmați au fost chemați vineri la ora 9:55 (ora 11:55 în România) după ce ofițerii au raportat că au văzut un bărbat înarmat cu un cuțit în parcarea securizată a secției de poliție Ascot Drive din Derby.

O armă de foc a poliției a fost descărcată la ora 10:03 (ora 12:03 în România), iar românul în vârstă de 35 de ani a fost îngrijit de ofițeri până la sosirea paramedicilor.

Martorii au raportat că au văzut o ambulanță aeriană aterizând în apropierea locației, dar mai târziu Ciolac a murit la spital. Poliția din Derbyshire a spus că rudele lui apropiate au fost informate, potrivit The Guardian.

Însă sora lui Marius, Andreea Ciolac, care locuiește cu mama sa, Mariana Racos, in Italia, a spus că a aflat despre moartea fratelui ei de la știri.

„Marius a greșit clar, nu a fost nevinovat. Am auzit că avea un cuțit asupra lui. Dar de ce să-l omoare? Am aflat doar de la știri mai târziu că avocatul său a spus că avea probleme de sănătate mintală”, a spus ea pentru Derbyshire Live.

Ciolac a suferit o singură rană de glonț în abdomen după ce a fost împușcat de un polițist înarmat. Un taser, o bâtă și o grenadă asomatoare au fost folosite în încercarea de a-l opri pe Ciolac care, potrivit poliției din Derbyshire, mânuia un cuțit și distrugea proprietăți în fața secției de poliție Ascot Drive din Derby în dimineața zilei de vineri, 7 octombrie.

Familiei sale i s-a spus că avea și o pisică cu el pe care o purta într-o geantă. Biroul Independent de Reclamații la Poliție a declarat că la fața locului au fost găsite trei cuțite.

Sora lui a spus că Ciolac s-a mutat în Anglia în urmă cu patru ani și a lucrat în calitate de constructor.

„A vrut să se mute înapoi în România peste o lună, să călătorească. Am crezut că este fericit în Anglia, dar în ultimele luni s-a simțit singur”, a spus ea.

Familia vrea acum să îi repatrieze cadavrul în România.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30