fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
VIRAL. Un câine pierdut s-a dus singur la Poliție (VIDEO)

VIRAL. Un câine pierdut s-a dus singur la Poliție (VIDEO)


Imaginile cu un câine care merge la o secție de poliție din Marea Britanie, după ce s-a pierdut, au devenit virale pe internet.

Imaginile surpinse de camerele de supraveghere îl arată pe patruped mergând către ușile automate ale secției de poliție din Loughsborough, un oraș aflat la 70 de kilometri sud-est de Birmgingham, la scurt timp după ce s-a pierdut de propritarii lui pe 4 noiembrie, potrivit New York Post.

Câinele, o femelă în vârstă de 10 ani din rasa Collie, pe nume Rosie, a intrat în secția de poliție și s-a așezat jos, așteptând.

Ofițerii secției de poliție au remarcat-o, i-au adus apă și s-au împrietenit rapid cu ea.

„Din fericire, purta un zgardă, așa că aveam o pistă pentru a-l contacta pe proprietarul lui Rosie, care a fost încântat că a fost găsită în siguranță”, au declarat polițiștii.

Julie Harper a spus că soțul ei a dus-o pe Rosie și pe un alt câine la plimbare în Southfield Park pe 4 noiembrie, când cineva a tras cu o petardă, îngrozindu-o pe cățelușa de 10 ani – căreia îi place să urmărească veverițele, dar „care urăște artificiile”.

Rosie a fugit înapoi la stăpânul ei, dar a scăpat din lesă după ce o altă petardă a fost declanșată.

Stăpânul a fost sunat de polițiștii. L-au întrebat dacă deține un Collie alb-negru, iar el a răspuns că da. Atunci, ofițerii l-au anunțat că patrupedul s-a predat la secție.

Imaginile au fost apreciate de utilizatorii rețelelor sociale și au stârnit reacții imediate.

Internauții au comentat la postarea de pe Facebook a forțelor de poliție și au lăudat-o pe Rosie. Unul dintre ei a sugerat că „ar fi mult mai ușor” dacă toți câinii ar învăța să facă la fel.

„A înțeles clar că poate fi în pericol și a cerut ajutor. Bravo Rosie”, a spus cineva.

Un al comentator a spus că este evident că Rosie „dorește să facă parte din unitatea K-9 și să devină un câine polițist”.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: