fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Oroare. Fată din Botoșani, violată de tatăl natural, apoi de cel vitreg, cu complicitatea mamei

Oroare. Fată din Botoșani, violată de tatăl natural, apoi de cel vitreg, cu complicitatea mamei


O fată din Botoșani a fost violată atât de tatăl natural, cât și de cel vitreg, cu complicitatea mamei. Mai mult, unul dintre agresori s-a spânzurat, iar celălalt a dat vina pe prietenul fetei.

Polițiștii din Botoșani au avut un dosar greu de rezolvat, care părea desprins din filmele de groază, iar pentru stabilirea adevărului au folosit inclusiv interceptările ambientale.
Cutremurător în acest caz este că doi dintre abuzatori au fost tocmai cei care ar fi trebuit să aibă grijă de fată, adică tatăl natural, dar și tatăl vitreg.

Până și mama fetei riscă să fie trimisă în judecată pentru complicitate la viol, după ce s-a descoperit că femeia l-ar fi ajutat practic pe concubin să o violeze pe fată, transmite publicația Monitorul de Botoșani.

Faptele abominabile s-au petrecut în comuna Văculești și au ieșit la iveală la sfârșitul lunii martie 2021. În sat s-a aflat că un bărbat din Dorohoi, care se căsătorise cu o localnică, i-ar fi abuzat fiicele acesteia, provenite din prima căsnicie. Pentru a pune ancheta pe o pistă falsă, bărbatul a recurs la o strategie aproape de neînchipuit. Pe 29 martie 2021, el a mers la poliție și a povestit că fiica sa vitregă, atunci în vârstă de 14 ani, P.D.V. ar fi fost violată de o persoană necunoscută din localitatea de domiciliu.

Polițiștii au început ancheta, dar adevărul era cu totul altul, arată sursa citată. Ambele fete, inclusiv cea mică de 12 ani, ar fi fost agresate sexual de bărbat. Mai mult decât atât, în trecut, fata cea mare fusese abuzată sexual și de tatăl ei natural. Ulterior, acesta s-a spânzurat, iar mama fetelor s-a recăsătorit cu individul care apoi i-ar fi violat și fetele.

Între timp, fata cea mare a fugit de acasă, găsindu-și un prieten, iar apoi tatăl vitreg a vrut să-și asigure scăparea, spunând că violatorul din familie era noul prieten al fetei.

După administrarea probelor anchetatorii au ajuns la concluzia că V C. și-a abuzat fiicele vitrege, acum în vârstă de 13 și respectiv 15 ani, care au fost luate din familie și predate în grija celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30