fbpx
 
ABC7 Chicago ABC7 Chicago

Agenți ai Secret Service care o protejau pe nepoata președintelui Joe Biden au deschis focul, într-un incident la Washington


Agenţii Serviciului Secret al SUA care o protejează pe nepoata preşedintelui american Joe Biden au deschis focul duminică seara, după ce trei indivizi au încercat să pătrundă într-un vehicul fără însemne al acestui serviciu însărcinat cu paza şefului statului şi a familiei sale, relatează luni agenţia Reuters.

Secret Service explică într-un comunicat că agenţii săi au întâlnit "posibil trei" persoane care spărgeau un geam al unui vehicul guvernamental neocupat. Un agent a tras cu arma şi suspecţii au fugit imediat de la faţa locului, se adaugă în comunicat.
„Se crede că nimeni nu a fost atins", menţionează Secret Service, fără a confirma dacă agentul care a deschis focul avea misiunea de a o proteja pe Naomi Biden.
Comunicatul mai notează că incidentul a avut loc cu puţin înainte de miezul nopţii în cartierul de lux Georgetown din Washington şi că "nu a existat nicio ameninţare faţă de nicio persoană protejată".
Agenţia AP, care a scris că agenţii o însoţeau în acel moment pe Naomi Biden, a citat un oficial care a dorit să i se păstreze anonimatul, menţionează Reuters, care mai precizează că un purtător de cuvânt al Serviciului secret a declarat că nu poate confirma relatarea AP din considerente de securitate.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30