fbpx
 
thecitizen.co.tz thecitizen.co.tz

Presa din Tanzania celebrează vizita oficială a președintelui României, „Klaus Iohannison”


Între timp, în turneul său prin Africa, șeful statului a fost în vizită într-un parc național de lângă capitala Nairobi.

Echipați de safari, Klaus Iohannis și soția sa au fost conduși printre animale sălbatice și primiți de un oficial, care a apreciat interesul președintelui român pentru protecția mediului. Urmează Tanzania și câteva locuri turistice din Zanzibar.

Administrația Prezidențială nu a anunțat niciun program pentru a doua zi a șederii lui Klaus Iohannis în Kenya, însă oficialii de la Nairobi au publicat imagini cu președintele și cu prima doamnă zâmbind relaxați, în ținute lejere de safari, arată Știrile PRO TV.

Cei doi au fost conduși de secretarul de cabinet al ministrului Turismului prin parcul aflat la sud de capitala Kenyei, iar administratorii parcului au fost cei care au și postat imaginile cu cei doi oaspeți.

Abia după acest moment, reprezentanții președintelui au transmis că acesta este interesat de schimbările climatice și protecția mediului în vizita din Kenya.

Joi, Klaus Iohannis și soția sa sunt așteptați în Tanzania. Ziarele din Tanzania au titrat greșit numele președintelui României - Klaus Iohannison.

Acesta va discuta cu președinta Tanzaniei despre noi schimburi comerciale.

În acest moment, România importă din Tanzania doar file de biban, avocado, ceai și tutun și exportă tractoare, echipamente electrice și medicale.

Tot presa din Tanzania scrie că înalții oaspeți din România vor merge, sâmbătă, în Zanzibar, o insulă exotică din oceanul Indian, unde ar urma să viziteze Orașul de Piatră, o zonă turistică aflată în patrimoniul Unesco, precum și casa lui Freddie Mercury.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29