fbpx
 
The Times of Israel The Times of Israel

Hamas a revendicat atacul terorist din Ierusalim: „O operaţiune eroică"


Hamas a revendicat atacul care a avut loc, joi dimineață, într-o stație de autobuz din Ierusalim, în urma căruia trei persoane au fost ucise.  

Potrivit Hamas, atacul a fost comis de doi frați - Murad Muhammad Nimr (38 de ani) și Ibrahim Muhammad Nimr (30 de ani) - care care făceau parte din cadrul grupării teroriste palestiniene, informează Sky News.

„În timp ce îi onorăm pe luptătorii noștri martiri, afirmăm că această operațiune a venit ca un răspuns natural la crimele fără precedent ale ocupației, inclusiv masacrele brutale din Fâșia Gaza și uciderea de copii în Jenin, încălcările extinse împotriva prizonierilor noștri din închisorile ocupației", a transmis Hamas.

Gruparea teroristă a lăudat aripa sa militară, Brigăzile al Qassam, pentru ceea ce a numit "operaţiunea eroică de la Ierusalim".

Bilanțul atacului armat care a avut loc la intrarea în Ierusalim, joi dimineața, a ajuns la 3 morți și cel puțin 16 răniți, potrivit sursei citate.

Cei doi teroriști, unul dintre ei având o pușcă M-16, au fost uciși la fața locului de doi soldați și un civil, care se aflau în apropiere.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30