fbpx
 
Facebook / Administrația Prezidențială Facebook / Administrația Prezidențială

Un constănțean i-a cerut lui Iohannis stiloul cu care semnează documentele oficiale, cadou de ziua lui. Angajații de la Cotroceni i-au închis telefonul în nas


Un bărbat din Constanța care i-a cerut lui Klaus Iohannis unul dintre stilourile cu care acesta semnează documentele oficiale spune că cei de la Palatul Cotroceni i-au închis telefonul în nas și se îndreaptă acum împotriva lor cu o reclamație.

Un constănțean „profund impresionat de înălțimea mandatului” de președinte al lui Klaus Iohannis i-a cerut șefului statului să-i dăruiască, de ziua lui, unul dintre stilourile cu care acesta semnează documentele oficiale, scrie Replica de Constanța.

Am simțit că a venit momentul să vă împărtășesc o dorință simbolică, mai ales că pe 6 ianuarie, sărbătoresc ziua de naștere. Înțeleg pe deplin că semnarea actelor oficiale este o responsabilitate solemnă și că stiloul folosit pentru aceste momente este un obiect de o importanță deosebită. Cu respect și admirație pentru munca dumneavoastră, aș dori să vă rog frumos să-mi îndepliniți această dorință modestă de a primi ca dar unul dintre stilourile pe care le utilizați în semnarea actelor oficiale”, i-a scris constănțeanul lui Iohannis.

După 45 de zile, când a văzut că nu primește niciun răspuns de la Administrația Prezidențială, bărbatul s-a apucat să sune la Palatul Cotroceni.

Zile la rând, am sunat la administrația prezidențială, fără să răspundă absolut nimeni la cabinetul domnului Gabriel Cristian Pișcociu, Consilier de Stat. În final, a răspuns o doamnă. Aceasta m-a întâmpinat cu o atitudine obraznică și lipsă de receptivitate, care nu doar că refuză să răspundă la telefoanele și cererile mele, dar nici măcar nu a îndrăznit să înmâneze petiția către dumneavoastră (este ceea ce am dedus din discuția cu dânsa). Brusc mi-a închis telefonul“, povestește bărbatul, de această dată într-o reclamație trimisă tot lui Klaus Iohannis, pe marginea comportamentului celor din Administrația Prezidențială.

Nu este normal ca aceasta să-mi închidă telefonul în nas în timpul conversației. Este un gest considerat nepoliticos și lipsit de respect (...), această atitudine este profund dezamăgitoare și inacceptabilă”, mai scrie constănțeanul, care îi cere apoi lui Iohannis să ia măsuri împotriva subordonaților săi.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30