fbpx
 
Surse. Liderii PSD și PNL au căzut de acord ca alegerile prezidențiale din 2024 să fie organizate în 15 și 29 septembrie

Surse. Liderii PSD și PNL au căzut de acord ca alegerile prezidențiale din 2024 să fie organizate în 15 și 29 septembrie


Liderii PSD şi PNL au căzut de acord, marţi seara, ca alegerile prezidenţiale din 2024 să se desfăşoare - în primul tur, pe 15 septembrie - iar al doilea tur să se organizeze în 29 septembrie, au precizat surse politice pentru Știrile PRO TV.

Recent, președintele PSD Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă PSD şi PNL vor avea un candidat unic la alegerile prezidenţiale.

El a spus că așteaptă rezultatele alegerillor din 9 iunie și că, în 10 iunie, va fi luată o decizie pentru prezidențiale.

Cred că este un moment corect şi bine ales ca cele două partide le au de gestionat şi Executivul şi deciziile din Parlamentul României. Să ştiţi, Guvernul şi Parlamentul nu se conduc cu filmări pe Facebook în timpul şedinţelor şi cu jigniri. O ţară şi o localitate nu o conduci cu scandaluri cu haos şi cu îmbrânceli. Se conduc cu totul şi totul altfel. Cred că în această perioadă, cele două partide, cu specialiştii pe care îi au pot creiona un proiect de ţară. Şi după ce vedem ce decid românii, cum este şi corect şi un respect faţă de votul românilor de ce nu, să ne strângem într-o coaliţie pe 10 iunie pentru a lua deciziile pentru perioada următoare”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai fost întrebat cât de dispus este PSD să susţină un candidat al PNL la alegerile prezidenţiale.

„Mă interesează foarte mult să văd decizia românilor la votul pe 9 iunie şi sunt ferm convins, ca şi acum, că venim în faţa dumneavoastră pe 10 iunie şi că spunem ce am decis. Cel mai important este ca până atunci cele două mari partide să aibă acel program de ţară pregătit să îl prezentăm românilor”, a precizat Marcel Ciolacu în urmă cu câteva zile.

Alegeri parlamentare 2024:

Data stabilită de liderii din coaliție pentru alegerile parlamentare este 8 decembrie.

Alegerile europarlamentare și locale 2024:

Coaliția de guvernare a decis ca pe 9 iunie, când votăm europarlamentarii, să alegem și primarii și președinții de consilii județene.

Alegeri prezidențiale 2024:

Liderii PSD și PNL au căzut de acord ca primul tur al alegerilor prezidențiale să fie organizat în 15 septembrie, iar al doilea tur în 29 septembrie.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30