fbpx
 
Bătaie la Parlament, între deputați. Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că l-a lovit (VIDEO)

Bătaie la Parlament, între deputați. Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că l-a lovit (VIDEO)


Scandal fără precedent în Parlamentul României. Deputatul Florin Roman îl acuză pe fostul său coleg de partid, Dan Vîlceanu, că l-a bătut. 

„Astăzi am trăit un momement prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată. I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului”, a scris parlamentarul pe Facebook.

Parlamentarul a mai adăugat că a evitat orice ripostă pentru că își respectă mandatul. „În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan”. 

 

La rândul său, președintele PNL, Nicolae Ciucă a transmis pe rețeaua de socializare un mesaj în care a condamnat folosirea violenței fizice. 

„Violența fizică este de neacceptat, cu atât mai mult cu cât se întâmplă aici, în Palatul Parlamentului. Am fost trimiși aici de oameni, ca să lucrăm pentru ei și pentru interesul comun al societății. Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent și civilizat, cu respectarea regulilor. Cum putem face mai bine pentru țară și pentru români dacă nu putem respecta reguli de bază? Atacul asupra domnului Florin Roman arată măsura unei lipse de caracter și conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu, condamnabilă și inacceptabilă. Cer conducerii Camerei Deputaților să ia măsurile necesare în această situație”, a scris Nicolae Ciucă.  

Deputatul Dan Vîlceanu, fost ministru de Finanțe, a fost exclus anul trecut din PNL, solicitarea pentru îndepărtarea acestuia din partid venind din partea filialei Gorj.

Deși șeful PNL nu a spus nimic la acel moment despre motivul din spatele excluderii, cauza îndepărtării lui Vîlceanu este opoziția la PSD și atacurile repetate la partenerii de Coaliție. De asemenea, acesta anunțase că votează împotriva investirii Guvernului Ciolacu. 

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30