fbpx
 

Totul a pornit de la „un accident ușor”! Vasile Blaga, audiat la sediul DNA într-un nou dosar


Co-președintele PNL Vasile Blaga s-a prezentat luni dimineață la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat într-un nou dosar.

 

O jumătate de oră a fost audiat liderul PNL, de procurorii DNA. Vasile Blaga a fost audiat ca martor într-un nou dosar.

 

Este vorba despre un accident ușor în care a fost implicată mașina sa în urmă cu aproximativ două săptămâni. El a spus că nu se afla la volan și că rugase un apropiat să pornească mașina pentru a nu avea probleme tehnice.

 

Persoana apropiată este șeful poliției Bihor, chestorul Liviu Popa. În momentul în care acesta a pornit automobilul a avut loc o tamponare ușoară.

 

„Ştiţi că a avut loc un accident cu mașina mea. Am dat o declarație de martor în care am confirmat că sunt proprietarul mașinii. Acum două săptămâni, fiind în concediu, chestorul Popa - eu l-am rugat să-mi ia mașina, pentru că e diesel și daca n-o miști, mașina e din 2001, a avut un accident ușor la Brașov. S-a deschis un dosar penal și au fost date legate de când am mașina, unde stă”, a declarat Vasile Blaga.

 

Potrivit acestuia, pagubele la mașină sunt un far spart și bara de direcție îndoită.

 

Liderul PNL a adăugat că el și chestorul din Bihor sunt prieteni de familie. Vasile Blaga a precizat că paguba o va plăti chestorul Liviu Popa.

 

Vasile Blaga ajunge pentru a treia oară la DNA pentru a fi audiat, în calitate de martor, în decurs de doi ani.

 

În primăvară a fost audiat într-unul din dosarele ANRP, despre modul în care se făceau numirile în cazul comisiei centrale.

 

Anul trecut, el a fost audiat tot în calitate de martor într-un dosoar în care procurorii investighează modul în care au ajuns anumite sume de bani la Partidul Democrat Liberal în timpul campaniilor electorale din 2012.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: