fbpx
 
Miting PNL în Capitală. Trafic restricționat. Sunt așteptați peste 35.000 de susținători

Miting PNL în Capitală. Trafic restricționat. Sunt așteptați peste 35.000 de susținători


Partidul Naţional Liberal organizează, duminică, începând cu ora 17.00, în Piaţa Revoluţiei din Capitală, un miting pentru lansarea candidaţilor la alegerile parlamentare, dar şi de susţinere a propunerii lui Dacian Cioloş ca premier după alegeri. Din această cauză, traficul în Capitală va fi restricționat.

 

Potrivit unor surse din partid citate de News.ro, va fi un eveniment inedit, cu prezentator şi discursuri ale unor personalităţi din afara politicii, susţinători ai acestui partid, precum Tudor Giurgiu.

PNL a anunţat de sâmbătă, pe pagina oficială de Facebook, evenimentul de lansare a candidaţilor la parlamentare, dar şi a sloganului partidului la aceste alegeri.

 

„Dacă îl susţii pe Dacian Cioloş să conducă guvernul şi după alegerile din 11 decembrie, vino duminică alături de noi la mitingul de susţinere a lui Dacian Cioloş şi de lansare a candidaţilor PNL şi a programului de guvernare. Partidul Naţional Liberal a fost şi rămâne fidel principiilor care stau la baza Platformei România 100 şi are pentru funcţia de prim-ministru al guvernului rezultat după alegeri o opţiune fermă: Dacian Cioloş. Dacă eşti printre cei care nu doresc sub nici o formă un condamnat penal în fruntea guvernului, dacă nu vrei ca gaşca infractorilor PSD să pună din nou mâna pe putere, vino alături de noi duminică, 6 noiembrie, în Piaţa Revoluţiei, să spunem împreună:  #goCiolos #goPNL”, se arată în mesajul de pe Facebook al PNL. 

 

Premierul Dacian Cioloş este aşteptat să participe la mitingul liberalilor, după ce miercuri a fost la Consiliul Naţional al PNL care a votat în unanimitate susţinerea sa ca premier şi după alegerile din 11 decembrie.

 

Potrivit liberalilor, la miting sunt aşteptaţi în jur de 35.000 de susţinători, aceasta fiind capacitatea maximă pentru Piaţa Revoluţiei. Vor trimite activişti de partid filalele PNL din jurul Capitalei. Acţiunea va dura maximum o oră.

 

Iniţial, mitingul PNL trebuia să aibă loc în luna octombrie, atunci liberalii anunţând că vor aduce la Bucureşti 50.000 de persoane, în Piaţa Constituţiei. Pentru că Primăria Generală a întârziat acordarea avizelor pentru desfăşurarea mitingului, liberalii au anulat acţiunea preelectorală şi au decis să facă un miting mai restrâns, în Piaţa Revoluţiei.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: