fbpx
 
Penicilina s-a calificat la turneul final

Penicilina s-a calificat la turneul final


Echipa de copii categoria Speranțe a clubului de volei Penicilina Iași înregistrează în palmares victorie după victorie, calificându-se la turneul final al campionatului național de volei feminin ediția 2018-2019.

În perioada 12-13 aprilie Iașiul a găzduit turneul semifinal II al campionatului național de volei categoria Speranțe. La acest turneu au participat 4 echipe, respectiv ACS Penicilina Iași, Bravol-Brasov, CS Medgidia și CSS Tulcea.

Meciurile s-au disputat la sala Penicilina, echipa ieșeana obținând victorii, în mod detașat, în toate cele trei meciuri jucate. Astfel, echipa de Speranțe, antrenată de fosta jucatoare de prestigiu a clubului Penicilina, Tatiana Popa, s-a clasat pe primul loc în grupă, cu maxim de 9 puncte.

În urma desfășurării turneului semifinal, s-au înregistrat următoarele rezultate:

CS Medgidia – CSS Tulcea – 3-1

ACS Penicilina Iași – Bravol Brasov – 3-0

Bravol Brasov – CSS Tulcea – 2-3

ACS Penicilina Iași - CS Medgidia – 3-0

Bravol Brasov – CS Medgidia – 3-0

ACS Penicilina Iași – CSS Tulcea – 3-0

 

Turneul final se va desfăşura în perioada 15-19.05.2019, în localităţile ce vor fi stabilite conform regulamentului de atribuire al turneelor.

Considerând că sportul contribuie în mod substanțial la o bună stare de sănătate fizică și mentală, având de asemenea multiple beneficii privind dezvoltarea unor aptitudini și abilități sociale deosebit de utile și pe termen lung, în urmă cu aproape 6 ani, conducerea Clubului ACS Penicilina Iași  și-a orientat preocupările spre atragerea către acest sport a tinerei generații ieșene. Astfel, sub deviza “Sănătate prin sport!” Clubul Penicilina alături de sponsorul său tradițional, compania Antibiotice Iași, recomandă părinților să își încurajeze copiii să practice un sport în mod regulat.

„Ne bucură rezultatele frumoase pe care tinerele noastre jucatoare le-au obținut până acum și le urăm succes în continuare. Suntem responsabili față de comunitate și în acest sens identificăm constant căi de a contribui la menținerea stării de sănătate și de bine a semenilor, una dintre acestea fiind susținerea activității fizice și a sportului. Vom continua să fim alături de comunitate, prin proiecte bine gestionate și prietenoase, cultivând în rândul copiilor și tinerilor interesul pentru activitatea sportivă, pentru un stil de viață sănătos” a declarat Mihaela Melinte, Consilier Comunicare al directorului general Antibiotice.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30