fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 27 Octombrie 2022

Conducerea Poliției Locale Bacău a solicitat Primăriei Bacău sporuri pentru condiții vătămătoare de muncă, printre acestea numărându-se și faptul că angajații fac „febră musculară” la degete de la scrisul la tastatură.

Publicat in Moldova
Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 46 de ani, din comuna Vărăşti, judeţul Giurgiu, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru nerespectarea legislaţiei de mediu, după ce la domiciliile acestora a fost descoperită cantitatea de o tonă de cupru care ar proveni din activităţi infracţionale.

Publicat in Justitie
Un șofer brăilean a fost depistat de polițiști în timp ce gonea cu peste 130 de kilometri/ oră peste viteza legală. Polițiștii i-au luat permisul de conducere și i-au aplicat o amendă de 2.900 de lei, informează De Brăila.

Publicat in Social
Facturile prea scumpe la energie l-au făcut pe un italian, în vârstă de 53 de ani, din Veroli, Italia, să-și oblige soția să nu folosească mașina de spălat, să stea pe întuneric sau să nu se spele.

Publicat in Panorama
Un profesor de matematică din Gorj este anchetat de polițiști după ce mama unei eleve cu care făcea pregătire în particular l-a acuzat că a agresat-o sexual. 

Publicat in Justitie
Noi imagini filmate de camerele de supraveghere dezvăluie momentul în care fina lui Putin fuge din țară pentru a evita arestarea și a ajunge în Occident, la câteva ore după ce poliția i-a percheziționat conacul.

Publicat in Panorama
Un șofer care s-a prezentat la RAR Tulcea pentru a-și redobândi certificatul de înmatriculare i-a uimit pe inspectori, conform unei relatări pe contul de Facebook al Registrului Auto Român.

Publicat in Social
Un tânăr din Bosanci şi-a înjunghiat mortal bunicul şi a rănit un poliţist, agresorul fiind ulterior împuşcat în picior, a declarat joi purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Publicat in Moldova
A fost nevoie de cinci polițiști ruși pentru a reține o femeie în vârstă care afișa un poster anti-război în Omsk.

Publicat in Panorama
Birouri moderne clasa A, dezvoltate în 5 faze! Silk District va fi un ansamblu mixt, care va include și 5 clădiri de birouri Clasa A, certificate BREEAM OUTSTANDING, cu o suprafață totală de 104 400 m2.
Construcția clădirilor se va face în faze. Am demarat deja lucrările pentru Faza I, care se va finaliza în septembrie 2023.

Publicat in Imobiliare
Pagina 1 din 3