fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 30 Decembrie 2022

Britanicii Andrew și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după cum a decis Tribunalul București.

Publicat in Justitie
Un accident rutier s-a produs vineri seara în localitatea Bohotin din judeţul Iaşi, pe DN 28, între un autobuz şi un autoturism.

Publicat in Social
Anchetatorii au găsit, în timpul perchezițiilor în casa fraților Tate, o gorilă realizată din dolari. Imaginile au fost făcute publice de Poliția Română.

Publicat in Justitie
Pentru că bănuia că o angajată i-ar fi luat o sumă de bani, proprietarul unei sali de jocuri de noroc din Mureș a decis să își facă singur dreptate.

Publicat in Social
Un comunicat al Parchetului European (EPPO), condus de Codruța Kovesi, precizează că procurorii europeni au trimis Tribunalului București un dosar în care sunt inculpate 23 de persoane.  

Publicat in Justitie
Poliţiştii din staţiunea Poiana Braşov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a accidentat grav o turistă în zona gondolei din Masivul Postăvarul, a transmis, vineri, IPJ Braşov.

Publicat in Social
Un medic stomatolog şi doi administratori ai clinicii la care lucra au fost trimişi în judecată pentru ucidere din culpă, după ce un copil de patru ani a murit în urma unei anestezii.

Publicat in Justitie
O căţeluşă furată în urmă cu doi ani a fost redată stăpânilor ei, datorită cipului de identificare, transmite Poliţia Locală Bucureşti.

Publicat in Social
Incendiul izbucnit vineri la o sală de sport din clădirea Oxigen, de lângă Spitalul de Recuperare din Iași, a fost stins, pompierii acţionând pentru identificarea ultimelor focare.

Publicat in Social
Jumătate dintre români (51%) cred că 2023 va fi mai prost ca acest an şi doar un sfert (24%) consideră că va fi mai bun, în timp ce acelaşi procent (24%) spun că va fi la fel, relevă un sondaj IRES.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2