fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 26 August 2022

Armata ucraineană a publicat o înregistrare video cu lichidarea dramatică a unui colaboraționist al forțelor de ocupație rusești în orașul Starobilsk din regiunea Lugansk.

Publicat in Panorama
Un tribunal turc a ordonat joi arestarea unei vedete pop celebre pentru ţinutele sale îndrăzneţe şi pentru susţinerea drepturilor comunităţii LGBTQ şi a acuzat-o de „incitare la ură" pentru un comentariu despre şcoli religioase.

Publicat in Eveniment
Pacientul, în vârstă de 79 de ani, a ajuns la spital cu febră 39 grade Celsius, cefalee și simptome clinice de meningită. Bărbatul a povestit medicilor că nu a călătorit în străinătate și că locuiește într-o zonă rurală.

Publicat in Sanatate
O tânără care a consumat droguri a fost filmată în timp ce se clătina pe stradă din cauza substanțelor consumate.

Publicat in Social
Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a confirmat că va concerta sâmbătă seară la nunta liderului partidului extremist AUR, George Simion. S-a ferit însă să spună concret dacă știe despre ce eveniment este vorba. Pe rețelele de socializare au apărut și apeluri ca cea mai mare formație românească să nu-și asocieze numele cu un astfel de eveniment.

Publicat in Social
Directorul de la Apele Române, Gabriel Francisc Stika (PSD), a fost prins de polițiști în noaptea de 11 august, în județul Tulcea, având permisul de conducere suspendat, au declarat pentru G4Media surse judiciare. Potrivit acestora, în cauză s-ar fi deschis un dosar penal.

Publicat in Administratie Locala
Un soldat rus din Ucraina a supraviețuit în mod miraculos, după ce lângă el a aterizat o bombă și a explodat.

Publicat in Panorama
Un șofer a intrat cu duba, vineri după-amiază, într-o terasă amplasată în centrul Bruxelles-ului, au anunțat poliția locală și pompierii.

Publicat in Eveniment
Centrala termoelectrică Mintia a fost cumpărată cu 91 milioane de euro de Mass Global Energy Rom, parte a grupului Mass Group Holding, în cadrul unei licitaţiei publice, a anunţat, vineri, administratorul judiciar al societăţii Complexul Energetic Hunedoara S.A., într-un comunicat.

Publicat in Companii
Patru persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de mare risc, fiind acuzate că ar fi comercializat heroină şi ecstasy către consumatorii din Capitală.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31