fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 16 Septembrie 2022

O româncă de 35 de ani din Italia a fost acuzată că a ar fi plătit un conațional pentru a-i ucide vecinul. Femeia ar fi dat 4.000 de lei pentru asta.

Publicat in Panorama
Cel puțin zece locații care au fost folosite drept „camere de tortură” de către forțele ruse au fost descoperite după eliberarea unor părți din regiunea Harkov, potrivit șefului poliției, Igor Klimenko, relatează Kyiv Independent.

Publicat in Eveniment
Procurorul general al autoproclamatei Republici Populare Lugansk (LPR), din estul separatist la Ucrainei, şi adjuncta sa au fost ucişi vineri într-o explozie produsă în sediul unde lucrau, potrivit anunţului făcut de şeful administraţiei LPR, transmit AFP şi Reuters.

Publicat in Eveniment
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a 7 persoane, într-un dosar de trafic ilicit de droguri de mare risc.

Publicat in Justitie
Un bărbat a fost atacat pe o stradă din municipiul Arad pentru a i se sustrage un telefon mobil şi circa 30 de lei pe care îi avea asupra sa, trei suspecţi fiind identificaţi şi duşi la audieri.

Publicat in Justitie
Polițiștii Antidrog din Constanța au realizat o acțiune care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Un bărbat a fost reținut.

Publicat in Justitie
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Cluj au reţinut, vineri, trei persoane, pentru trafic de droguri de mare risc, asupra cărora au fost descoperite peste 12 kilograme de substanţe interzise, precum şi sume de bani.

Publicat in Justitie
O judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti a dispus sesizarea Curţii Constituţionale cu o excepţie ridicată de Elena Udrea în legătură neconstituţionalitatea mai multor dispoziţii legale în baza cărora instanţa i-a pus sechestru pe avere, până la concurenţa sumei de 4,7 milioane de euro, în vederea confiscării speciale.

Publicat in Justitie
Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV Iași) va marca deschiderea noului an universitar 2022 - 2023 printr-o ceremonie specială luni, 19 septembrie 2022, de la ora 11:00, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu”.

Publicat in Educatie
Cei doi pacienţi infectaţi cu virusul West Nile şi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila au murit, a anunţat directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Gabriel Ciochină.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30