fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 22 Noiembrie 2023

Soții Iulian și Ionela Silvia Pricop au înființat, în 2018, firma de proiectare Isconpro SRL. Afacerea a mers bine, plătesc taxe, au doi copii

În 2021, au decis să aibă un sediu propriu, în loc să plătească chirie, așa că au făcut un credit și au cumpărat un spațiu pe strada Clopotari, la parterul unui bloc

Odată cu demersurile de a obține, de la Primăria Iași, autorizația pentru reamenajarea spațiului, a început coșmarul

Au trecut doi ani de la prima cerere și nici acum firma nu a putut începe lucrările fie pentru că nu a primit autorizațiile, fie că i s-au impus obligații aberante

În tot acest timp, societatea a plătit și chirie și rate la credit, fără să se poată folosi de spațiul pentru care a folosit banii

În final, soții Pricop s-au adresat instanței care le-a dat dreptate, în mare parte. Tevatura, însă, continuă, pentru că Primăria a depus apel


Publicat in Anchete
Încă 10 pacienţi de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni prezintă simptomatologie digestivă şi urmează să fie preluaţi de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă, după ce trei persoane internate în unitatea medicală au decedat, în cursul zilei de miercuri, iar alta a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad.

Publicat in Moldova
Patru pacienţi de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni au fost preluaţi în stare gravă, miercuri, în decurs de câteva ore, de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, trei dintre ei decedând.

Publicat in Moldova
Cristian Mancaş, subcomisar de poliţie, şef al Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, judeţul Iaşi, şi alţi doi agenţi au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie pentru mită, a informat, miercuri, DNA.

Publicat in Justitie
Judecătoria Constanţa a decis că poate începe judecata lui Dan Diaconescu, în dosarul în care este acuzat de act sexual cu un minor şi folosire a prostituţiei infantile în formă continuată. Totodată, magistraţii au respins mai multe cereri ale acestuia. Decizia instanţei nu este definitivă.

Publicat in Justitie
România a deconectat Ucraina și Republica Moldova de la sistemul energetic rusesc și le-a conectat la cel european în noaptea în care Rusia a invadat Ucraina, a dezvăluit Corina Popescu, fostul CEO al Electrica.

Publicat in Guvern
Un şofer în vârstă de 20 de ani a fost scos cu forţa din autoturism şi bătut în stradă de un alt conducător auto ajutat de un tânăr, în urma unei altercaţii produse pe fondul geloziei, miercuri, pe o stradă din municipiul Galaţi, a informat IPJ Galaţi.

Publicat in Moldova
O femeie de 44 de ani a fost reţinută pentru lipsire de libertate în mod ilegal, după ce şi-a sechestrat nepoţii, un băieţel de 4 ani şi 11 luni şi o fetiţă de 1 an şi 11 luni, pentru a-i ascunde de mama lor.

Publicat in Moldova
Curtea de Apel din Paris, care trebuia să se pronunţe miercuri, a amânat până pe 29 noiembrie decizia privind posibila extrădare la Bucureşti a lui Paul Philippe al României, transmite France Presse.

Publicat in Eveniment
O campanie politică a guvernului Ungariei care îi denigrează pe şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi pe fiul filantropului american George Soros, Alexander, constituie o „propagandă profund contaminată de antisemitism", a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Fundaţiei Soros, citat de Reuters.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30