fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 04 Noiembrie 2023

Ediția aniversară cu numărul XXX al Topului Național al Firmelor s-a desfășurat sub sloganul „Economia merge mai departe”. Evenimentul a reprezentat o bună ocazie pentru companiile autohtone de a fi evidențiate și remarcate pentru contribuția adusă la creșterea economică sustenabilă a României.

Publicat in Companii
Un chiriaș s-a sinucis pentru că proprietarul nu a reușit să-i rezolve plângerile repetate privind zgomotul pe care îl făcea vecinul de deasupra.

Publicat in Panorama
Curtea de Casaţie din Italia a decis predarea fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ Ionel Arsene autorităţilor din România, hotărârea fiind definitivă, a anunţat sâmbătă ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu.

Publicat in Justitie
O mamă şi copilul său, aflat în căruţ, au fost răniţi, sâmbătă, fiind loviţi de o maşină care a ajuns pe trotuar, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Publicat in Moldova
Patru persoane au fost reţinute de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Iaşi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată.

Publicat in Justitie
Organizaţia Municipală Iaşi a Partidului Social Democrat (PSD) are o structură de conducere, în urma votului, secretarul de stat Bogdan Balanişcu fiind ales în funcţia de preşedinte.

Publicat in Administratie Locala
În Carpaţii Meridionali, populaţia de lup are o densitate estimată de 2,35 exemplare/100 kilometri pătraţi, relevă un studiu realizat de Fundaţia Conservation Carpathia, care confirmă, pentru prima dată, hibridizarea dintre această specie sălbatică şi câine.

Publicat in Social
Începând de ieri, Organizația Municipală Iași a Partidului Social Democrat (PSD) are o structură de conducere, aleasă prin vot, pentru următorii 4 ani. Delegații prezenți la Conferința de alegeri au desemnat Președintele, Prim-vicepreședintele, Secretarul executiv, Vicepreședinții și Membrii noului Birou Politic Municipal.

Publicat in Politica Locala
Curtea de Apel din Cipru s-a pronunţat vineri împotriva extrădării în România a magnatului israelian Beny Steinmetz, condamnat la cinci ani închisoare în România în dosarul Ferma Băneasa, anulând o hotărâre a instanţei inferioare din 11 octombrie, anunţă Reuters.

Publicat in Justitie
Un bărbat a decedat, sâmbătă dimineaţă, după ce a intrat cu un taximetru în scara unui bloc din municipiul Satu Mare, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş".

Publicat in Social

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30