fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 11 Decembrie 2023

Soțul Alinei Albu a fost angajat la 9 seara, printr-o demonstrație de forță a fostei directoare Beatrice Rancea, acasă la ea

Contabila-șefă și jurista au fost apoi concediate pentru că se împotriveau practicilor managerului Operei din Iași

Cristian Albu câștiga 5.800 de lei brut și lucra de-acasă, din București, dar avea și un apartament închiriat în Iași

Soțul șefei DIICOT nu are nicio calitate în acest dosar, o expertiză financiar-contabilă fiind tergiversată de 2 ani și 9 luni

S-au schimbat trei experți, ultimul a fost și amendat pentru întârzierea nejustificată a sarcinilor pentru care este plătit

Beatrice Rancea e vechi prieten de familie cu Cristian Albu, director adjunct la Teatrul de Operetă din București, iar soția acestuia conduce structura anti-mafia din România care trebuie să o ancheteze tocmai pe vechea lor cunoștință


Publicat in Anchete
Fostul sindicalist Liviu Luca scapă de procesul în care era judecat pentru acuzaţii referitoare la însuşirea frauduloasă a fondurilor PSV Company (fosta Petromservice) pentru construirea unui ansamblu de locuinţe, decizia pronunţată de Tribunalul Prahova nefiind definitivă.

Publicat in Justitie
Un deţinut care executa o pedeapsă de un an închisoare pentru conducere fără permis în regim deschis la Penitenciarul Rahova, a evadat, luni, sărind din maşina cu care se întorcea la locul de detenţie de la punctul de lucru unde presta activităţi lucrative fără supraveghere.

Publicat in Justitie
Vești importante pentru România. Austria a anunțat ce condiții are pentru ridicarea parţială a veto-ului privind intrarea țării noastre în Schengen. „Mingea este în terenul Comisiei Europene", au spus austriecii. 

Publicat in Eveniment
La mai bine de patru luni de când au fost descoperite ororile din centrul pentru persoane cu dizabilități din Bărdești, Mureș, apar noi semne de întrebare pentru anchetatori.

Publicat in Justitie
O moțiune simplă împotriva ministrului Învățământului a fost depusă luni de parlamentarii USR și Forța Dreptei, care o acuză de lipsa oricărei reforme în învățământ și rezultatele dezastruoase ale elevilor români la testele PISA.

Publicat in Parlament
Un bărbat din județul Iași, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit mort în fața porții. Ar fi fost bătut crunt de un individ de 30 de ani, cunoscut cu probleme psihice.

Publicat in Justitie
Doi minori care ar fi forţat o fată în vârstă de 13 ani să întreţină relaţii sexuale cu aceştia şi cu mai mulţi bărbaţi, în schimbul unor sume de bani, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Olt, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Publicat in Justitie
Un bărbat în vârstă de 30 de ani din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, a fost reţinut pentru înşelăciune după ce ar fi încasat suma de două mii de euro pentru servicii muzicale la o nuntă şi nu s-a mai prezentat pentru îndeplinirea contractului.

Publicat in Justitie
Andrei Baciu, preşedintele demisionar al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), a fost pus sub acuzare de DNA pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, în dosarul privind achiziţia de vaccinuri împotriva COVID-19.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31