fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 21 Februarie 2023

Vladimir Putin a anulat, marţi, un decret din 2012 în care erau stabilite principiile directoare ale politicii externe a Rusiei. În actul respectiv se făcea referire inclusiv la Republica Moldova.

Publicat in Moldova
Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a transmis, marţi, o analiză a datelor consemnate în zona Gorj, după cutremurele cu magnitudinea peste 5 înregistrate săptămâna trecută.

Publicat in Administratie Locala
Un lector universitar din Reșita a fost reținut de procurorii DNA, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea șpagă de la mai mulți masteranzi ca să-i promoveze la examenele restante.

Publicat in Justitie
O navă de spionaj rusă ar fi încercat să saboteze cablurile de electricitate și internet din Marea Nordului, care deservesc Marea Britanie. Dezvăluirea a fost făcută de agenți ai serviciului de informații olandez.

Publicat in Eveniment
O femeie în vârstă de 85 de ani a fost ucisă de un aligator în timp ce își plimba câinele, în Fort Pierce, Florida.

Publicat in Panorama
Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării, a fost achitată definitiv marţi de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul „Belina" în care era acuzată de abuz în serviciu.

Publicat in Justitie
Tribunalul Bucureşti a decis, marţi, prelungirea arestării preventive cu încă 30 de zile a fraţilor Andrew şi Tristan Tate în dosarul în care sunt cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Publicat in Justitie
O parte din acoperişul Sanatoriului Marila s-a prăbuşit, marţi, fără să fie consemnate victime, 27 de pacienţi internaţi în sanatoriu fiind transferaţi la Spitalul Orăşenesc Oraviţa, de care aparţine unitatea medicală.

Publicat in Sanatate
Cinci persoane au ajuns la spital, marţi, după ce un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate din localitatea Braşca, a informat ISU Suceava.

Publicat in Moldova
Un absolvent al Universităţii de Ştiinţele Vieţii "Ion Ionescu de la Brad" (USV) Iaşi şi-a dezvoltat, cu ajutorul fratelui şi al fondurilor europene, o afacere cu piese de schimb pentru maşini, jucării, sculpturi, decoraţiuni, toată gama de produse printate 3D din materiale eco-friendly.

Publicat in Educatie
Pagina 1 din 4