fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 09 Iunie 2024

Rezultate exit poll alegeri locale și europarlamentare 2024. După închiderea urnelor, la ora 22:00, sunt publicate și rezultatele exit poll pentru alegerile locale și europarlamentare 2024.

Publicat in Administratie Locala
Un sondaj care circulă pe internet despre clasamentul provizoriu al candidaților din Craiova este fals, atrage atenția directorul Avangarde, Marius Pieleanu. Sondajul folosește abuziv sigla institutului, arată Pieleanu.

Publicat in Administratie Locala
Doi bărbați au fost imobilizați de polițiști și amendați, după ce au făcut scandal la o secție de votare din iași. Persoanele sunt tată și fiu, fiul intervenind în apărarea tatălui.

Publicat in Social
Vasile Bănescu consideră că „nimic nu e mai străin creștinismului real decât manipularea credinței și a simbolurilor sale în cheie naționalistă, politică”, într-o postare despre alegerile locale și europarlamentare de duminică, 9 iunie 2024.

Publicat in Social
Poliţia oraşului Însurăţei, judeţul Brăila, a deschis un dosar penal pentru fraudă la vot după ce o femeie de 68 de ani, care figura în baza de date ca fiind decedată, a votat la o secţie din oraş.

Publicat in Justitie
Liderii Alianţei Dreapta Unită au acuzat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă comune, un „fenomen de fraudă masivă" a alegerilor, susţinând că ar exista "mii de nereguli" în procesul de votare.

Publicat in Parlament
Surse politice PNL, au transmis pentru Știrile PRO TV că Nicușor Dan a obținut 37% din voturile exprimate de bucureșteni până la ora 12.00.

Publicat in Administratie Locala
Un candidat în alegerile locale din municipiul Braşov a fost reţinut în legătură cu o acuzaţie de ultraj, a transmis, duminică, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Publicat in Justitie
Biroul Electoral Central va prezenta duminică, în ziua alegerilor europarlamentare şi locale, din trei în trei ore, informaţii sintetice privind prezenţa cetăţenilor români la urne.

Publicat in Administratie Locala
Aproape 19 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi duminică să-şi aleagă primarii, preşedinţii de CJ, consilierii judeţeni şi locali dintre cei peste 207.000 de candidaţi înscrişi în cursa electorală, transmite News.ro. 18.978.908 de cetăţeni cu drept de vot sunt aşteptaţi duminică la cele 18.955 de secţii de votare organizate în România pentru alegerile locale. Pentru alegerile din 9 iunie s-au înscris 207.390 de candidaţi.

Publicat in Reportaje
Pagina 1 din 2