fbpx
Portokal
Liviu Pop, fostul ministru al Educației, a decis să se retragă din PSD

Liviu Pop, fostul ministru al Educației, a decis să se retragă din PSD


Fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop a anunţat, marţi seară, că demisionează din PSD. Decizia a luat-o având în vedere modul „dictatorial" în care Gabriel Valer Zetea conduce organizația PSD Maramureș și a faptului că „nu respectă statutul” partidului.

Pop ar întoarce decizia doar dacă Zetea nu va mai conduce organizația din Maramureș: „A condus și pierdut ultimele 3 campanii electorale și își dorește același lucru și pentru a 4 a oară”, a scris Liviu Pop, luni seară, pe Facebook.

„Astăzi m-am retras din Partidul Social Democrat.Este o decizie grea pentru mine în aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta să fac parte dintr-o organizație condusă dictatorial de către Gabriel Valer Zetea care nu respectă statutul PSD și nici ultimul vot din Comitetul Politic Județean.

Nerespectarea deciziilor democratice ale PSD de către acesta, coroborat cu aceeași conduită greșită din campania electorală recentă, mă determină să fac acest lucru.

A condus și pierdut ultimele 3 campanii electorale și își dorește același lucru și pentru a 4 a oară.

Mai mult, doamna puternică din spatele lui l-a determinat să nu respecte hotărârea democratică a 91 de primari, viceprimari si președinți de organizații locale PSD Maramureș.Rămân același om care se va implica în a ajuta pe fiecare maramureșean și nu numai.

Totodată, rămân alături de toți colegii și colaboratorii cu care am lucrat în ultimii ani.

Îmi rezerv dreptul de a analiza revenirea în PSD doar după ce Gabriel Valer Zetea nu va mai fi președintele organizației PSD Maramureș. Să auzim numai de bine și succes tuturor candidaților. Baia Mare 09.11.2020", a scris Liviu Pop pe contul personal de Facebook.

 

Sursa: România TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Go to top