fbpx
Portokal
PNL şi-a alungat votanții, nu i-a furat USR

PNL şi-a alungat votanții, nu i-a furat USR


„Când îi propui pe Denise Rifai, Buşoi sau Marian Munteanu, 20 de procente este mult.” Este părerea unui amic, votant PNL.

 

L-aş contrazice. 20 de procente nu înseamnă mult, ci enorm. Dacă după reuniunea a trei partide, vechiul PNL, PDL şi Forţa Civică, asta este tot ce poţi să propui, 20 la sută este tot ce poţi obţine.

 

Alina Gorghiu a fost cel mai slab preşedinte al PNL. Când Liviu Dragnea vorbea despre politici agricole şi piloni de pensie, şefa PNL speria, de după uşă, copiii. Mulţumită de efect, a postat pe net filmările cu ea în rol de bau-bau, să vadă poporul cât de spirituală e dumneaei.

 

Alina Gorghiu este un personaj politic autist. De autism politic a suferit întreaga conducere a PNL. Spre deosebire de electoratul PSD, votanții de dreapta sunt pretențioşi. Dacă o ții danga că PNL este un partid în care democrația înseamnă ceva, nu poți să o impui pe Iulia Scânteie, o anonimă din Bucureşti, în capul listei pentru Senat de la Iaşi. Dacă țipi că PSD este corupt, este nepotrivit să-i oferi un nou loc eligibil, de deputat, lui Costel Alexe, cunoscut mai mult ca specialist în mulsul banilor europeni pentru numărarea viperelor inexistente, decât pentru activitatea politică. Pentru o imagine de ansamblu corectă, exemplele despre Iaşi multiplicați-le în toate județele.

 

Mulți liberali consideră că USR le-a furat electoratul. Este o teză falsă. PNL şi-a alungat simpatizanții, nu USR i-a furat.

 

Alina Gorghiu a preluat şefia PNL fiind impusă de Klaus Iohannis, nu pentru că a fost dorită  de activul PNL. Sinecurile proprii şi cele ale rudelor ei, contractele dubioase cu statul, legăturile puturoase cu puşcăriaşul Mihail Vlasov, au fost mereu în disonanță cu măcăiala ei zilnică despre integritate şi statul de drept.

 

Alina Gorghiu nu numai că şi-a băgat la apă partidul, dar l-a şi predat fără luptă, necondiționat, vechiului PDL. În viitorul apropiat, în PNL vor fi alegeri pentru desemnarea noului for de conducere. De unde vor proveni noii conducători? Logic, din rândul celor care au performat în alegeri. Dacă o să vă uitați pe o hartă cu rezultatul scrutinului electoral, veți vedea că performerii PNL sunt majoritari din Ardeal, vechi primari PDL.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Go to top