Româncă arestată în Italia după ce a încercat să-i mituiască pe carabinieri cu servicii sexuale

Româncă arestată în Italia după ce a încercat să-i mituiască pe carabinieri cu servicii sexuale

O româncă de 33 de ani a fost arestată de carabinieri, la Cerignola, Foggia, pentru că a încercat să-i mituiască. Românca, însă, nu le-a oferit bani, ci servicii sexuale.

La începutul săptămânii, în timpul patrulării, un echipaj al poliției a oprit pentru control, pe via Gran Sasso din Cerignola, o mașină în care se aflau trei persoane - doi bărbați și o femeie, care era și proprietara mașinii -, toate din România. Carabinierii au constatat că bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere și nici nu îl obținuse vreodată, relatează foggiareporter.it, citată de Digi24.

În încercarea de a-i convinge pe carabinieri să treacă cu vederea incidentul și să nu-l amendeze pe bărbatul aflat la volan, care era partenerul ei, femeia s-a oferit să facă sex cu carabinierii din patrulă.

Aceștia au spus ulterior că au fost luați prin surprindere de propunerea femeii, dar, până la urmă, au arestat-o. Femeia a fost dusă în fața instanței, care i-a stabilit o perioadă de arest la domiciliu pentru tentativă de corupție.

Pe de altă parte, carabinierii l-au amendat pe bărbatul aflat la volan și i-au făcut dosar penal, iar mașina a fost confiscată.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Go to top