Atac de cea mai joasă speță a președintelui PSD Cluj la adresa colegei sale de partid, deputata Cristina Burciu, care a anunțat că susține învestirea Guvernului Orban

Atac de cea mai joasă speță a președintelui PSD Cluj la adresa colegei sale de partid, deputata Cristina Burciu, care a anunțat că susține învestirea Guvernului Orban

Liderul PSD Cluj, Liviu Alexa, a lansat un atac fără precedent la adresa unei colege din PSD care a anunţat că va vota Guvernul Orban. Alexa nu e la primul derapaj de acest fel, în trecut acesta adresând jigniri jurnaliştilor locali.

„Cristina Burciu este o amibă politică, care nu are capacitatea de a lua decizii politice de capul ei, ea fiind o mătuşică de 50 de ani urcată de la curul vacii spre deputăţie. Proxenetul său politic, primarul Cristian Matei e adevăratul creier al acestei decizii. Căci Cristina Burciu în trei ani de parlamentarism nu a produs nimic concret pentru clujeni, ba din contră, a consumat salarii de 6000 de euro lunar de la Camera Deputaţilor, dormind în papuci”, a declarat Liviu Alexa pentru ziarul pe care îl patronează, Ziar de Cluj.  

De asemenea, preşedintele PSD Cluj şi-a jignit şi colegii social-democraţi din Turda. „Noi ştiam de Cristina Burciu că a avut contacte cu liberalii acum două săptămâni şi am aşteptat pe bune să aibă loc această trădare fără să fiu eu nevoit să le arăt cetăţenilor care au ales-o, cât de putredă e ea. Filiala Turda e compusă din oameni foarte proşti care se cred deştepţi, credeau că ne fac pe noi, cei de la Cluj cu jocuri subterane”, a completat Alexa.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Go to top