Marius Bodea, noul președinte al Comisiei de Transport și Infrastructură din Camera Deputaților

Marius Bodea, noul președinte al Comisiei de Transport și Infrastructură din Camera Deputaților


Deputatul Marius Bodea a fost desemnat astăzi, 12.11.2019, Președinte al Comisiei de Transport și Infrastructură din Camera Deputaților. Propunerea vine din partea președintelui PNL Ludovic Orban și a fost votată în unanimitate de către grupul de deputați PNL. 

Liberalul ieșean îl înlocuiește, astfel, pe Lucian Bode, actualul Ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, care a susținut, la rândul său, propunerea premierului. Deputatul Marius Bodea a îndeplinit, până în acest moment, funcția de Secretar al Comisiei de Transport și Infrastructură din Camera Deputaților.

„Sunt onorat de această numire. Pentru mine reprezintă o responsabilitate uriașă deoarece va trebui să coordonez o comisie foarte grea, cu problematică complexă. Mă voi completa, în acțiuni, cu premierul și Ministrul Transporturilor, pe problemele de resort ale comisiei și voi depune toate eforturile pentru a legifera cât mai corect și mai eficient toate cele patru  moduri de transport. Voi încerca să fiu un bun mediator cu toate grupurile politice din Camera Deputaților, pentru a avea cele mai bune acte legislative emise. În paralel, voi continua, cu aceeași determinare, demersurile necesare pentru a urgenta realizarea autostrăzii Iași - Târgu Mureș, care va putea lega cea mai vitregită regiune a țării de restul României și de Europa”, a declarat deputatul Marius Bodea, preşedintele Biroului Politic Local al PNL Iaşi.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Go to top