fbpx
Portokal
Ambasadorul Rusiei la București, convocat la MAE, după declarațiile jignitoare la adresa Casei Regale

Ambasadorul Rusiei la București, convocat la MAE, după declarațiile jignitoare la adresa Casei Regale


Ambasadorul Rusiei în România, Valeri Kuzmin, a fost convocat, marți, la Ministerul de Externe. El trebuie să dea explicații referitoare la o postare jignitoare la adresa Casei Regale, potrivit Ministerului de Externe.

Într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei la București, în 22 noiembrie, Casa Regală a României era acuzată de „fobii istorice”. Despre Custodele coroanei, numită „doamna Margareta”, postarea susține că a „decis să probeze „mantaua de strateg geopolitic””, dar că „concluziile și rețetele propuse s-au dovedit a fi dureros de primitive și ușor de recunoscut”.

„În spiritul celor mai grave fobii istorice cultivate încă în „Vechiul Regat” și cu nimic mai prejos decât standardele industriei de mainstream occidentale ce produce fake news, ştiri false, Custodele Coroanei a decis să probeze „mantaua de strateg geopolitic”, care are grija securității și bunăstării nu doar a propriului stat, ci și cel puțin a unei jumătăți din Eurasia și a întregului spațiu euro-atlantic. Din păcate, în comparație cu grandiozitatea planului, concluziile și rețetele propuse s-au dovedit a fi dureros de primitive și ușor de recunoscut.

Rusia a fost numită fără ambiguitate drept principalul vinovat al tuturor necazurilor și problemelor, şi ale ei „atacuri la securitatea și bunăstarea popoarelor” au fost catalogate în mod categoric, ce nu permite nicio obiecție. Cu regret suntem nevoiți să constatăm că toate acestea se bazează pe fake news-urile deja menționate, pe care propaganda NATO le infiltrează zilnic în mintea oamenilor de rând și este dispusă deja să le prezinte drept un adevăr și fapte istorice aproape incontestabile”, se arată în postare.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Go to top