fbpx
Portokal
Petru Movilă: Răspunsul Ambasadei României la Ankara arată clar cât de mișelește poate să mintă Maricel Popa când vine vorba despre achiziția spitalului mobil de la Lețcani

Petru Movilă: Răspunsul Ambasadei României la Ankara arată clar cât de mișelește poate să mintă Maricel Popa când vine vorba despre achiziția spitalului mobil de la Lețcani


Deputatul PMP Petru Movilă îl acuză pe președintele CJ Iași, Maricel Popa, de minciună în privința achiziției spitalului mobil de la Lețcani:

„Am arătat astazi (n.r.: ieri), in conferinta de presa, un raspuns al Ambasadei Romaniei la Ankara, care arata clar cat de mișelește poate sa minta Maricel Popa când vine vorba despre achizitia spitalului mobil de la Letcani.

Întârzierea containerelor nu este justificata de ceea ce ne-a spus Popa (si Alina și Maricel). În Turcia carantina a fost doar în zilele de weekend și în cele de sărbătoare, deci în niciun caz nu a durat atat cat au justificat ei. Măsura a fost ridicata la începutul lunii iunie. Spitalul mobil a ajuns abia zilele trecute, la aproape o luna de la ridicarea restricțiilor.

Același presedinte de CJ a spus la un moment dat ca nu pot ieși din Turcia echipamentele pentru ca sunt interdicții din cauza coronavirusului. Realitatea arata ca limitarea exporturilor de materiale destinate luptei împotriva coronavirusului era doar pentru masti, combinezoane si ventilatoare, cu precadere. Containerele puteau fi aduse oricand.

O investiție atat de necesara pentru județul Iasi, in astfel de momente, a devenit studiu de caz în privința achizițiilor din banii publici, la capitolul asa nu”, scrie deputatul ieșean pe pagina sa de socializare.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Go to top