fbpx
Dorina Isopescu: „Este inadmisibil ca în anul 2020, în municipiul Iași, să existe spații atât de insalubre în piețele locale!”

Dorina Isopescu: „Este inadmisibil ca în anul 2020, în municipiul Iași, să existe spații atât de insalubre în piețele locale!”


Dorina Isopescu, candidata PMP pentru funcția de primar al municipiului Iași, s-a întâlnit cu micii comercianți din piețe. Aceștia și-au exprimat nemulțumirea față de condițiile în care sunt nevoiți să-și vândă marfa.

„Am continuat astăzi întâlnirile cu ieșenii, prin care am încercat să fac un inventar al problemelor cu care se confruntă! De dimineață, am mers în Piața Alexandru, de unde am aflat de la comercianți și clienți, că sunt extrem de nemulțumiți de felul în care arată piețele din Iași! Este inadmisibil ca în anul 2020, în municipiul Iași, să existe spații atât de insalubre în piețele locale! Imediat ce vin la primărie, voi face o analiza completă a modului în care au fost administrate piețele din Iași. În 4 ani, îmi iau angajamentul că vom moderniza radical piețele Alexandru, Nicolina, CUG și Tătărași!

După amiaza, împreună cu echipa PMP, am mers în Parcul Copou, unde am discutat timp de câteva ore cu ieșenii care s-au plâns de lipsa prezenței Poliției Locale în zonă!

Dragi ieșeni, voi continua să fiu printre voi în fiecare zi, ca să aflu problemele cu care vă confruntați! Eu nu mă ascund în spatele rețelelor de socializare, eu prefer să cobor la firul ierbii și să preiau direct de la voi problemele cu care vă confruntați!

Pe 27 Septembrie, vin la Primărie! Votați mărul!

Iași, reușim împreună!!!”, a scris Dorina Isopescu pe pagina sa de Facebook


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Go to top