fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Petru Movilă: Care sunt cele mai importante proiecte pe care le voi implementa după ce voi prelua mandatul de președinte al CJ Iași (P)

Petru Movilă: Care sunt cele mai importante proiecte pe care le voi implementa după ce voi prelua mandatul de președinte al CJ Iași (P)


De când am anunţat că voi candida la funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean (CJ) Iaşi, ieşenii mă întreabă care sunt cele mai importante proiecte pe care le voi implementa după ce voi prelua mandatul.

Le răspund foarte clar că cel mai important proiect pe care îl am în calitate de om politic, de candidat, de om gospodar şi de administrator este să reinventăm dialogul la Iaşi. Este foarte important, în calitate de preşedinte de Consiliu Judeţean, ca împreună cu primarul Municipiului Iaşi, cu ONG-uri, cu rectori, oameni de afaceri, preoţi, să putem dialoga suficient ca Iaşul să aibă proiecte, să aibă direcţie, să conteze pentru guvernele României şi în faţa instituţiilor centrale, indiferent de cine va fi la guvernare.

Al doilea proiect este transparenţa publică în administraţie şi în decizii. În calitate de candidat la funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean împreună cu echipa pe care am propus-o în toate comunele judeţului, vom implementa un sistem curat, de transparenţă în toate comunele unde PMP va avea primari şi consilieri, pe două componente: decizională şi politică. Şi aici voi pune accent pe ceea ce înseamnă cheltuirea banului public. Pe lângă publicarea tuturor şedinţelor, a hotărârilor şi a ordinii de zi, voi face publice toate achiziţiile mai mari de 10.000 lei, indiferent de categoria de cheltuială. Voi solicita şi primăriilor din judeţ să facă acelaşi lucru pentru cheltuielile mai mari de 5.000 lei.

De ce acest lucru? Pentru că oamenii trebuie să fie respectaţi şi informaţi.

Sunt deputatul Petru Movilă şi candidez din partea PMP pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, poziţia 5 pe buletinul de vot.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Go to top