fbpx
Print this page
Cosette Chichirău: „Curaj! Vă aștept pe toți duminică la vot”

Cosette Chichirău: „Curaj! Vă aștept pe toți duminică la vot”


Dacă ai votat USR PLUS la alegerile pentru Parlamentul European de anul trecut, dar nu ești sigur că duminică vii la vot sau dacă ești în dubiu și nu știi ce să alegi între Chirica și Cosette, atunci rândurile de mai jos sunt pentru tine.
Știu că politica nu este o prioritate pentru mulți, mai ales în această perioadă de pandemie. Știu că mersul la vot ia timp, iar rezultatul nu este mereu cel pe care îl dorești.
Dar statul acasă nu este o soluție.
Gândește-te la acest vot ca la un pariu. Dacă votezi, poți să câștigi sau poți să pierzi. Însă dacă nu votezi, cu siguranță vei pierde. Vei pierde șansa de a vedea cum este și cu o altfel de administrație, cu altfel de primar, altfel de viziune și altfel de majoritate.
Iașul a fost condus în ultimii 30 de ani de aceeași gașcă. Indiferent de partidul din care au făcut parte, au fost aceiași: politicieni care au făcut averi imposibil de justificat din salariul de bugetar, interlopi transformați peste noapte în mari oameni de afaceri, consilieri care și-au votat blocuri pe spații verzi, condamnați la închisoare cu executare și justițiabili aflați și ei pe calea penitenciarului.
Pariul pentru Iași este un pariu pentru schimbare.
Ai văzut cum este cu ei: Iașul este sărac, primăria este plină de cumetrii și corupți, traficul este blocat, nu avem parcări, nu avem creșe și grădinițe suficiente.
Acum ai ocazia să încerci și altceva. Ai ocazia să scoți Iașul din mâinile găștii transpartinice care îl conduce de 30 de ani. Ai șansa să votezi un primar și o majoritate USR PLUS. Nu suntem legați de oameni de afaceri dubioși, nu avem rețele de clienți și sponsori cărora trebuie să le dăm satisfacție după alegeri, nu depindem de nimeni și de nimic. Decât de votul tău.
Este o ocazie rară, care vine o dată la patru ani.
Constantin Simirad a fost primar 11 ani în Iași. I-a urmat Gheorghe Nichita, de la PSD. În 2004, ieșenii au votat iar PSD. În 2008, tot PSD. În 2012, încă o dată PSD. În 2016, după ce Nichita era deja în închisoare, Iașul l-a votat Chirica, tot PSD, mâna dreaptă a proaspătului condamnat penal. În 2020, PSD îți cere iar votul. Și-a schimbat sigla, dar și-a păstrat oamenii: același Chirica și aceeași gașcă de consilieri și interlopi care au făcut rău Iașului ani de zile.
30 de ani de PSD este prea mult!
Duminică ai șansa să alegi altceva. Altceva decât edilii de nivelul anilor 90 pe care i-a avut Iașul până acum. Au fost primari fără anvergură, care abia ar putea conduce o asociație de locatari sau cel mult o comună. Dar nicidecum un oraș și în niciun caz un municipiu cu vocație de capitală, cum este Iașul.
Proiectul meu este unul ambițios. Eu cred în miracolul ieșean. Știu că voi aduce mai mulți bani și mai multe locuri de muncă prin atragerea de mari companii în Iași. Știu că voi rezolva problema parcărilor și a traficului. Voi construi un parc industrial, un Centru de cercetare, un Muzeu de artă, un Cartier al sporturilor. Voi digitaliza administrația și mă voi ocupa de fiecare cartier în parte.
Însă ca să fac asta, am nevoie de votul tău.
Pe unii v-am convins până acum, prin activitatea mea din Parlament, prin propunerile mele sau prin discuțiile pe care le-am avut cu miile de ieșeni pe care i-am întâlnit în stradă în ultimul an. Pentru cei care încă aveți dubii, vă ofer un ultim argument.
Dacă votezi Cosette, ai speranța că va fi mai bine. Dacă nu vii la vot, atunci ai certitudinea că va fi la fel de rău.
Așa că votează Alianța USR PLUS și Cosette Chichirău Primar. Dă Iașului o șansă. Dă-ți ție șansa de a vedea cum este și altfel decât până acum.
Vă aștept pe toți duminică la vot!
Curaj!

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare