fbpx
Dorina Isopescu: La Iași este nevoie de o Poliție a Urbanismului foarte puternică

Dorina Isopescu: La Iași este nevoie de o Poliție a Urbanismului foarte puternică


Prof.univ. Dorina Isopescu, candidata PMP pentru Primăria Iași, este de părere că orașul are nevoie de o Poliţie a Urbanismului foarte puternică. Aceasta ar sancţiona abaterile făcute de dezvoltatorii imobiliari.

Dorina Isopescu spune că s-a construit foarte mult, însă prost şi cu încălcarea Legii. Astfel, este necesară o restructurare a Serviciului Control Urbanism de la Poliţia Locală.

Candidata PMP Iași afirmă că sunt necesare reguli ferme şi clare pentru a îi proteja pe ieşeni în fața abuzurilor dezvoltatorilor imobiliari.

„În municipiul Iaşi s-a construit foarte mult în ultima perioadă şi de multe ori s-a construit prost şi cu încălcarea flagrantă a legii. În calitate de viitor primar al Iaşului, intenţionez să întăresc Serviciul Control Urbanism de la Poliţia Locală. Avem nevoie de o restructurare masivă a acestui organism. Trebuie să angajăm mai mulţi specialişti la Serviciul Control Urbanism, iar această Direcţie a Poliţiei Locale trebuie să se preocupe că investitorii din Iaşi să respecte legislaţia în vigoare. Trebuie să avem reguli foarte ferme şi foarte clare, pentru a-i proteja pe ieşeni în fata abuzurilor dezvoltatorilor imobiliari. Am tot respectul pentru investitorii din zona imobiliară, dar ei trebuie să înţeleagă faptul că prioritatea mea că primar va fi să apăr interesele ieşenilor! Pe 27 septembrie, vin la Primărie! Iaşi, reuşim împreună!”, spune prof. univ. Dorina Isopescu.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Go to top