fbpx
Portokal
Petru Movilă: După 5 ani de zile, un Colectiv se poate întâmpla din nou, oricând

Petru Movilă: După 5 ani de zile, un Colectiv se poate întâmpla din nou, oricând


Deputatul ieșean Petru Movilă se arată revoltat de faptul că, după 5 ani de la tragedia din clubul „Colectiv”, politicienii români care s-au aflat în fruntea statului nu au făcut nimic pentrru ca astfel de evenimente să nu se mai întâmple.

„După 5 ani de zile, un Colectiv se poate întâmpla, din nou, oricând. De atunci, nu s-a făcut nimic, dar absolut nimic, pentru a nu se mai întâmpla o tragedie de acest gen. Spitalele pentru marii arși sunt la același stadiu, adică aproape inexistente.

Toți cei care s-au perindat pe la guvernare și cărora zilele astea le curg balele după ciolan, ar trebui să se ascundă de rușine. Piedone a fost ales primar. Ponta care și-a dat demisia din cauza Colectiv, speră să intre în Parlament. Cioloș care apoi a preluat guvernarea și care n-a lăsat nimic semnificativ în urma lui. N-a arătat nici cea mai mică urmă de interes pentru ce s-a întâmplat.

Sistemul a rămas exact la fel. Și oamenii la fel. Tocmai cei care trebuiau să se asigure că niciodată nu se va mai întâmpla așa ceva, sunt  cei care au gura cea mai mare. Vorbesc, jelesc la televizor, își dau cu părerea și atât.

Pleacă ai noștri, vin ai noștri, cu un Colectiv pe mâini”, scrie parlamentarul ieșean pe pagina sa de Facebook.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
Go to top