fbpx
Portokal
Maricel Popa (PSD). Premierul Florin Câțu confirmă: Costel Alexe nu a luat notă de trecere. A fost un ministru de nota 3,8!

Maricel Popa (PSD). Premierul Florin Câțu confirmă: Costel Alexe nu a luat notă de trecere. A fost un ministru de nota 3,8!


În ședința de miercuri a Guvernului a fost prezentat un raport cu privire la activitatea fostului executiv, condus de Ludovic Orban. Noul premier a confirmat ceea ce românii au simțit deja pe pielea lor: doar 34% din promisiunile făcute și asumate au fost și îndeplinite de fostul Guvern.

Este foarte puțin pentru un Guvern care se dorește european, dar care a avut grijă doar de imagine și de oamenii de partid. În analiza făcută de actualul premier pentru anul 2020, fostul ministru al mediului, Costel Alexe, este catalogat cu îndeplinirea a 38% din programul asumat.

„Ce așteptări să avem de la el, când, ca ministru nu a reușit să implementeze decât 38% din ceea ce și-a propus. Ne amintim cu toții că era zilnic în presă cu diferite teme, dar în realitate, nu făcea mai nimic pentru români. Și nu o spune un adversar politic, nu o spune PSD, ci chiar colegul lui de partid și de Guvern. Probabil că și colegii lui de la București și-au dat deja seama și încep să îl cunoască pe adevărat Costel Alexe: incompetent, corupt, ranchiunos, pentru care primează interesul propriu. După cum ne-a arătat DNA, în perioada în care a fost ministru, a făcut însă multe pentru el și familia lui. Să nu reușești să faci măcar jumătate din ceea ce ai promis românilor arată gradul de incompetență al acestui personaj toxic”, a declarat senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași.

Printre „reușitele” fostului ministru al mediului se numără: defrișarea pădurilor Bârnova-Dobrovăț, proceduri de infringement de la Comisia Europeană pentru tăierile ilegale de păduri și pentru poluarea atmosferică, amânarea punerii în funcțiune a programului SUMAL de urmărire a lemnului sau emiterea unui număr uriaș de avize pentru transportul de lemne.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Go to top