fbpx
 
Marius Bodea (Senator USR PLUS): Asaltul strigoilor politici la stabilitatea României

Marius Bodea (Senator USR PLUS): Asaltul strigoilor politici la stabilitatea României


Politicieni iresponsabili vor să deturneze România de pe drumul firesc către ieșirea din criza sanitară și să o bage într-o artificial creată criză politică, arată senatorul USRPLUS Marius Bodea. 

Marius Bodea avertizează că politicieni fără scrupule și doar cu proiecte personale readuc la suprafață ideologii și discursuri pe care le credeam deja depășite, bune doar de studiat în școală, nu readuse în societate.
Marius Bodea: „Suntem la capătul puterilor după un an de pandemie. E firesc și e de înțeles. Ne-am săturat de restricții, ne e dor de viața noastră de dinainte și chiar suntem foarte aproape să o recăpătăm.
Restricțiile de circulație și vaccinarea sunt, în acest moment, singurele căi de a învinge maladia care a dat planeta și viața fiecăruia dintre noi peste cap. Avem deja un reper solid în experiența Israelului, campion la vaccinare, și care își redeschide deja societatea.
Din păcate, unii au înțeles că singura lor șansă de a conta în politică este de a revitaliza strigoii trecutului și de a alimenta derapaje care nu au mai fost specifice poporului român din ultimii 30 de ani
”. 
Senatorul USRPLUS arată către parlamentarii AUR. 
Marius Bodea: „Cei de la AUR, să nu ne fie frică să îi numim, nu au nici măcar curajul de a-și asuma deschis aberațiile. Deși sunt probe că au organizat protestele anti-restricții de săptămâna trecută, deși prin pozițiile cu tentă legionară din Parlament au dat curaj xenofobilor, antisemiților și altor anti din societatea românească, liderii acestui partid toxic neagă că ar fi responsabilitatea lor”.
Din păcate, liderii AUR nu sunt singurii care reactivează ideologiile extremiste. Un gest iresponsabil al primarului din Iași, Mihai Chirica, arată că uneori poți face rău și din incompetență.
Marius Bodea: „În paralel, «erou al luptei anti-Dragnea», «salvatorul» și «steaua» liberalilor ieșeni, primarul Mihai Chirica, a dezvelit un bust al lui Octavian Goga, politician cu dovedite simpatii naziste, ale cărui decizii ca premier au contribuit la Holocaustul românesc. 
Suntem pe un drum periculos, pe care ne trag unii din ticăloșie, căci AUR știe bine ce face, alții din pură prostie, căci Mihai Chirica a rămas cu lecturile la manualele comuniste unde a învățat doar despre poetul Goga.
Am scăpat greu de asaltul lui Dragnea și al PSD, nu mai e cazul să ne lăsăm din nou asaltați cu iresponsabilitate de strigoi politici și să dezgropăm fantomele trecutului
”.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: