fbpx
Portokal
Președintele PSD Iași, senatorul Maricel Popa: După mai bine de jumătate de an de mandat, Costel Alexe a bifat mai multe dosare la DNA decât proiecte pentru ieșeni

Președintele PSD Iași, senatorul Maricel Popa: După mai bine de jumătate de an de mandat, Costel Alexe a bifat mai multe dosare la DNA decât proiecte pentru ieșeni


Președintele Consiliului Județean Iași, penelistul Alexe „bam-bam”, nu are voie să părăsească țara și trebuie să se prezinte la secția de poliție periodic. Este marea „realizare” a fostului ministru acuzat de luare de mită. A reușit să facă iar Iașul de rușine! Marile proiecte promise în campania electorală sunt doar la stadiul de iluzii ieftine!

Fără proiectele demarate de mine, de administrația social-democrată, acum Iașul era un județ blocat total, fără noi proiecte, fără noi fonduri, fără o perspectivă de dezvoltare.

Lucrările de la Spitalul de Copii înaintează cu pași repezi, și vom avea la Iași unul dintre cele mai moderne spitale de pediatrie din țară. Acolo se implementează două proiecte finanțate cu fonduri europene lăsate începute în mandatul meu.

După ce a blocat cât a putut din funcția de ministru al mediului cea mai mare investiție realizată cu fonduri europene în județul Iași, acum Alexe se laudă peste tot cu proiectul de peste 500 milioane de euro lăsat la cheie și lucrat de specialiștii de la ApaVital.

Lucrările de la Axa Iași – Suceava se desfășoară foarte bine, în ciuda criticilor făcute de liberali în perioada în care erau în opoziție. Tronsonul al treilea nu a fost încă adjudecat, deși sunt la conducere de mai bine de șase luni. Și acest proiect se implementează cu fonduri europene importante.

Proiectul de reabilitare al Filarmonicii, proiectul Centrului pentru tratarea infertilității de la maternitatea Elena Doamna, Spitalul Pneumo din Bucium, parcul industrial de la Lețcani sunt doar câteva dintre proiectele lăsate în diferite stadii și pe care Alexe le folosește pentru a justifica activitatea din Casa Pătrată.

Activitatea de la parchete și instanțe o știe o țară întreagă: Alexe este acuzat de DNA că a cerut și a primit spagă 22 tone de tablă pentru conacul de la Sculeni. Tot la Sculeni ar fi lucrat angajați de la Apele Românie, instituție condusă în acea perioadă de „animalul politic” cumătru cu Alexe, și aceste activități fiind anchetate de DNA.

 

Senator Maricel Popa

Președintele PSD Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Go to top