fbpx
Portokal
Senatorul Marice Popa, președintele PSD Iași: „Nu înțeleg cum Mihai Chirica mai are curajul să vorbească despre fotbal”

Senatorul Marice Popa, președintele PSD Iași: „Nu înțeleg cum Mihai Chirica mai are curajul să vorbească despre fotbal”


PSD Iași critică recentele derapaje publice ale primarului Mihai Chirica în legătură cu echipa de fotbal Politehnica Iași, în contextul în care situația clubului este incertă, inclusiv participarea în Liga a II-a fiind pusă la acest moment sub semnul întrebării.

Președintele PSD Iași a menționat că rolul primarului este să rezolve problemele adminstrative ale orașului, nu să emită judecăți puerile cu privire la echipa de fotbal.

„Nu înțeleg cum Mihai Chirica mai are curajul să vorbească despre fotbal. După ce a contribuit semnificativ la retrogradarea echipei prin numeroasele decizii greșite luate pe parcursului sezonului care tocmai s-a încheiat, acum, lansează acuzații nefondate și puerile la adresa PSD. Ori a primit temă de la Orban să atace iar PSD-ul, ori uită modul defectuos în care a gestionat situația de la Politehnica. La fotbal ar trebui lăsați să vorbească specialiștii. Rolul său este cu totul altul. Primarul Mihai Chirica se face că uită de traficul infernal la orele de vârf, se face că uită blocurile care se construiesc în neștire în oraș și pentru care este acum tras la răspundere de organele de anchetă penale. Îi recomand să lase grija PSD-ului și să rezolve problemele oamenilor și ale orașului. În ceea ce privește fotbalul, PSD a avut o atitudine corectă și constructivă. Chiar îi felicit pe colegii mei din Consiliul Local pentru modul în care au abordat lucrurile”, a declarat senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași.

La rândul său, liderul de grup al consilierilor municipali social-democrați Bogdan Balanișcu a precizat faptul că primarul Mihai Chirica se comportă precum un copil care a stricat jucăria și acum vrea ca părinții să îi mai cumpere încă una.

„Mă surprind declarațiile primarului Mihai Chirica de astăzi cu privire la echipa de fotbal. Reacționează ca un copil care a stricat jucăria și acum vrea ca părinții să îi cumpere alta. Or acest lucru, când vorbim de bani publici nu se poate. La fotbal ne-a demonstrat că nu se pricepe. PSD nu vrea să conducă echipa de fotbal. PSD a impus niște condiții de bun simț de la care să pornească reconstrucția echipei. Dacă nu vom reveni în următorii doi ani în Liga 1, nici nu vom mai promova apoi prea curând. Ceea ce s-a întâmplat sezonul competițional trecut nu trebuie să se mai repete. Îmi aduc aminte de intervențiile edilului la echipă și invitațiile adresate jucătorilor, antrenorilor și fostului Consiliu Director la Palatul Roznovanu. Mihai Chirica s-a comportat ca un patron de club, nu ca administrator al orașului. Dacă această echipă este în viață acum și s-a făcut puțină curățenie, da, acesta este meritul PSD-ului”, a declarat Bogdan Balanișcu.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Go to top