fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Foto: Twitter/christinaabrii Foto: Twitter/christinaabrii

Un american a supraviețuit miraculos după ce s-a prăbușit de la etajul 9 pe un BMW (BMW)


Un bărbat a supraviețuit miraculos după ce a căzut de la etajul al nouălea al unei clădiri din New Jersey și a aterizat pe un BMW, relatează New York Post, preluat de Știrile Pro TV.

Incidentul a avut loc miercuri dimineață, în jurul orei locale 10:20. O tânără care trecea prin zonă a sunat la numărul de urgență 911 și a filmat scena șocantă.

„Am auzit un zgomot puternic și nu mi-am dat seama la început că e vorba de o persoană. Geamul din spate al mașinii pur și simplu a explodat. Apoi bărbatul a sărit și a început să țipe. Avea mâna răsucită. Am fost șocat, parcă eram într-un film. Probabil a ajutat faptul că avea o geacă pufoasă pe el”, a declarat Christina Smith.

Bărbatul a sărit pe o fereastră aflată la etajul al nouălea al clădirii și a fost transportat la spital în stare critică, a declarat o purtătoare de cuvânt a autorităților.

„A căzut în mașină prin trapa de pe plafon și apoi a ieșit și a căzut pe trotuar. A încercat să se ridice, dar oamenii au încercat să îl convingă să stea acolo, așa că a rămas până au venit poliția și ambulanța. Spunea doar: „Lăsați-mă în pace, vreau să mor”. Una din mâinile sale se vedea că e ruptă, dar era conștient, se mișca”, a spus un alt martor.

Acesta nu lucra în clădirea respectivă și este neclar de ce se afla acolo. El a refuzat să se legitimeze și nu a cooperat cu poliția, potrivit unei surse familiarizate cu dosarul, citată de New York Post. Poliția investighează cazul.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Go to top