fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Maricel Popa, președintele PSD Iași: Minciuna și Costel Alexe fac echipă la Consiliul Județean!

Maricel Popa, președintele PSD Iași: Minciuna și Costel Alexe fac echipă la Consiliul Județean!


Liderul social-democraților ieșeni a adresat o interpelare ministerului de resort prin care a solicitat informații despre construirea șoselei de centură a orașului Podu Iloaiei, proiect propus ieșenilor acum mai bine de doi ani de Costel Alexe. Într-o postare publică, din iunie 2019, deputatul de atunci, promitea ieșenilor că se va ocupa de această investiție, solicitând respect pentru modernizarea Iașului.

„De doi ani Costel Alexe are toate pârghiile în mână și acces la resurse europene și guvernamentale să demareze lucrările de construire a unei șosele ocolitoare pentru orașul Podu Iloaiei, așa cum a promis în 2019. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Respectul acordat ieșenilor s-a regăsit în tonele de tablă cărate la moșia de la Sculeni. De la ministerul Transporturilor și Infrastructurii mi s-a răspuns foarte clar că, în prezent, Master Planul General de Transport al României nu prevede un proiect de construire a șoselei ocolitoare pentru orașul Podu Iloaiei. Ieșenii au fost din nou mințiți de un personaj care nu mai are ce căuta în fruntea județului. Minciuna și Costel Alexe fac echipă bună la Consiliul Județean.

În perioada în care am activat în administrația județeană au fost modernizați peste 300 km de drumuri județene și reparați mai bine de 50 km de drumuri naționale care traversează județul. Am reușit să asfaltăm mai bine de o treime din totalul numărului de km de drumuri din județ. În 3 ani de guvernare social-democrată la nivel național. După doi ani de guvernare de dreapta nici măcare 1 km de drum din județul Iași nu a mai fost asfaltat. Ce s-a mai terminat au fost din proiectele începute de mine” a declarat Maricel Popa, președintele PSD Iași.

Totodată, senatorul ieșean a mai precizat faptul că orice autoritate administrativă națională se va gândi de zece ori înainte să aloce bani Consiliului Județean, ținând cont de statutul juridic al lui Costel Alexe.

„Și vă mai spun ceva. Cine credeți că își mai asumă răspunderea să dea bani la Consiliul Județean ținând cont de faptul că Alexe are mai multe dosare deschise pentru fapte de corupție. Din acest punct de vedere, dacă ar mai avea o fărâmă de respect pentru ieșeni, Costel Alexe ar demisiona din funcția de președinte a Consiliului Județean și ar lăsa administrația în seama unor oameni asupra cărora nu planează suspiciuni de corupție” a mai punctat șeful social-democraților ieșeni.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Cartierul Austriac