fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
USR propune noi investiții la Miroslava

USR propune noi investiții la Miroslava


USR a depus mai multe amendamente la bugetul comunei Miroslava pe anul 2022. Printre acestea, achiziționarea de autobuze școlare pentru transportul elevilor și amenajarea unui parc în Valea Adâncă. Amendamentele vor fi dezbătute în vinerea aceasta în ședința de Consiliu Local în cadrul căreia va fi adoptat proiectul de buget pe 2022.

Liderul grupului consilierilor USR spune că propunerile sunt menite să ducă la creșterea calității vieții în comună. ”Investițiile trebuie să răspundă unor nevoi reale, nu imaginare. Oamenii cer să se rezolve problema transportului pentru elevi. Tot oamenii cer un parc unde să se poată ieși cu copiii. Acestea sunt obiectivele prioritare și nu terenul sintetic de sport pe care nimeni nu are acces sau nocturna pe care nu o folosește nimeni”, a declarat Silviu Ghenghea, liderul consilierilor locali USR Miroslava.

Potrivit reprezentantului USR, achiziționarea a două microbuze pentru transportul elevilor este absolut necesară pentru că cele existente nu fac față. În acest moment, se fac două sau chiar trei curse pentru a transporta toți elevii, ceea ce crește foarte mult timpul de așteptare. Banii pentru această investiție vor fi redirecționați de la amenajarea unui teren cu gazon sintetic în baza sportivă Uricani. La această bază sportivă, care deja are două terenuri cu gazon artificial, cetățenii nu au acces, iar cheltuiala nu se justifică.

Un alt proiect susținut de USR este proiectarea și execuția unui parc în Valea Adâncă. Existența aici a unui spațiu verde este dorită de cetățeni și ar aduce un plus de confort pentru locuitori. Banii ar urmă să fie redirecționați de la nocturna ce se dorea a fi achiziționată pentru stadionul Uricani. O astfel de instalație nu este necesară pentru că, spun reprezentanții USR, toate antrenamentele și meciurile se desfășoară în prima parte a zilei, pe lumină.

USR a mai depus și un amendament pentru întocmirea documentației tehnice pentru avizarea schimbării destinației pentru un imobil folosit ca centru de infromare.

 


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac