fbpx
 
Restart în Organizația Municipală PSD Iași! (P)

Restart în Organizația Municipală PSD Iași! (P)


PSD continuă la Iași procesul de reformare. Astfel, în cadrul unui eveniment organizat astăzi de Organizația Municipală au fost primiți 127 de noi membri. Noii social-democrați provin din toate categoriile sociale, înglobând ieșeni de toate vârstele, de la tineri studenți și până la seniori cu experiență, care apreciază măsurile și programele PSD.

„Suntem pe drumul cel bun. Am cunoscut astăzi tineri entuziaști, motivați și preocupați pentru viitorul orașului în care trăiesc. De asemenea, am întâlnit oameni cu experiență, trecuți prin viață, echilibrați și pragmatici, care ne-au încurajat să continuăm procesul de reformă din PSD și să deschidem partidul spre ieșeni. Mă bucură să văd acest interes al oamenilor și sunt convins că împreună vom reuși să schimbăm imaginea PSD la Iași.

Iașul are nevoie de o schimbare și la nivelul administrației. Fie că va fi în 2024 sau mai devreme, acest lucru este neapărat necesar. Administratorii Iașului ne-au făcut de rușine. Ieșim în evidență doar prin știrile despre dosarele penale ale primarului și președintelui Consiliului Județean. Din păcate, niciun proiect major nu poartă amprenta celor doi.

Ne reformăm pentru ieșeni. Acesta este motto-ul nostru! Sunt optimist și privesc cu încredere spre viitor. Vom crea o simbioză între noii veniți și membrii cu experiență și pricepere din partidul nostru. Vom continua să promovăm tineri competenți în funcțiile publice, așa cum s-a întâmplat recent cu prefectul Bogdan Cojocaru și secretarul de stat Bogdan Balanișcu”, a declarat senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași.

PSD își dorește să devină partidul numărul 1 în preferințele și opțiunile ieșenilor, iar pentru acest lucru, social-democrații din municipiul Iași propun un parteneriat cu ieșenii, alături de care doresc să construiască un viitor corect și un oraș care să se dezvolte cu o viteză accelerată, nu în ritmul lent de până acum.

„Filiala municipală Iași a PSD are, de astăzi, 127 de membri noi. Tineri și vârstnici, din toate straturile sociale, aceștia au decis să ni se alăture. Și ei, și noi vrem același lucru: un Iași puternic, un Iași prosper. Acest lucru se poate realiza doar prin muncă, cu hărnicie, competență și solidaritate.

Iașul trebuie să iasă din zodia cârpelii, a lucrului făcut de mântuială, a încropelii și a pospăielii. De-ajuns cu Olimpiada „Panseluțelor”! Iașul are nevoie de pasaje sub și supraterane, autogară modernă, stadion și sală polivalentă, șosea de centură, bazin olimpic de înot, parcări și parcuri, piste de biciclete și autobuze electrice.

Reconectăm partidul cu ieșenii, este doar prima etapă. Împreună vrem să identificăm problemele și să găsim soluțiile. Filiala municipală va fi activă, vie, angajată în viața Iașului. Deschidem larg ușa celor care vor să se implice alături de noi pentru a da o nouă viteză dezvoltării orașului. Om cu om facem Iașul!” a precizat secretarul de stat Bogdan Balanișcu, președintele Organizației Municipale PSD Iași.

La începutul evenimentului a fost păstrat un moment de reculegere în memoria celor care și-au pierdut viața în conflictul armat din Ucraina. De asemenea, tinerii social-democrați au organizat o strângere de fonduri în rândul participanților pentru a ajuta cu produse alimentare refugiații care fug din calea războiului.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: