fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Viorel Blăjuț îl acuză pe Maricel Popa că îi pregătește excluderea din PSD: „Tu vei urma”

Viorel Blăjuț îl acuză pe Maricel Popa că îi pregătește excluderea din PSD: „Tu vei urma”


Fostul președinte executiv al Organizației Municipale spune că există o legătură subterană, transpartinică, între liderul PSD Iași și primarul PNL Mihai Chirica și că el deranjează tocmai prin poziția tranșantă față de edil, pe care îl numește „Regele imobiliarelor”

Viorel Blăjuț continuă să se afle în centrul luptelor intestine din Filiala PSD Iași. Tensiunile nu s-au încheiat odată cu decapitarea conducerii Organizației Municipale, Viorel Blăjuț, fost președinte executiv, anunțând că a fost convocat în Comisia de Etică și că i se pregătește excluderea.

„Maricel Popa a dat dat ordin să fiu executat din partid. Se vrea dictator! Am ajuns să fiu chemat la Comisia de Disciplină a partidului pentru a fi dat afară, după o scurtă perioadă cât am activat ca președinte executiv la O.M. PSD Iași. S-a făcut voia lui Maricel Popa, care a prins gustul puterii”, precizează Viorel Blăjuț într-o postare publică.

Conform acestuia, există o legătură între liderul PSD Iași și primarul Mihai Chirica, încă membru PNL: „Motivul? L-am deranjat pe regele imobiliarelor, primarul penal Mihai Chirica. Oare Popa, chibițul lui Putin, știe că acesta este în PNL? Fiindcă tare am o bănuială că acesta confundă PSD Iași cu grupul transpartinic care vinde domeniul public al Iașului, la bucată. Altfel, nu se explică dorința acestuia de a mă scoate din partid. Este de fapt cerința lui Chirica, căruia i-am fost tot timpul incomod, datorită faptului că am spus adevărul despre golăniile făcute în oraș”.

Viorel Blăjuț se recomandă prin afacerile pe care le-a pus pe picioare și prin ideile pe care le susține, apropiate de interesele generale ale ieșenilor: „Eu m-am întors la implicarea si investițiile mele pentru ieșeni (Grupul de firme Iașisting, Spitalul Sf. Sava, Centrul Rezidențial Sfântul Anton, Centrul de recuperare Recumedis), investiții ridicate de la zero de mine, nu primite de la stat, ca Maricel Popa, și rămân același Viorel Blăjuț, alături de ieșeni. Nu pot sta deoparte pentru că îmi pasă de Iași și nu suport să văd cum un dictator și un primar penal distrug viitorul unui oraș care trebuia astăzi să fie a doua metropolă a țării”.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac