fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: ISU Botoșani Foto: ISU Botoșani

Un tânăr mort și un altul grav rănit după ce peretele unei clădiri aflate în renovare s-a prăbușit peste ei


Poliţiştii din Botoşani au deschis un dosar penal în urma accidentului de muncă înregistrat, marţi, în localitatea Truşeşti, soldat cu un mort şi un rănit, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, în acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea sau neluarea măsurilor necesare privind sănătatea şi securitatea în muncă, transmite Agerpres.

Un tânăr a murit, iar un altul a fost grav rănit, după ce peretele unui imobil aflat în curs de renovare s-a prăbuşit peste ei, au anunţat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Accidentul de muncă s-a produs în localitatea Truşeşti, victimele, de 34 şi, respectiv, 35 de ani, fiind angajaţi ai unei firme de construcţii din municipiul Dorohoi.

„Pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină, de urgenţă, pentru a extrage două persoane de sub dărâmături. Evenimentul s-a produs, în această după-amiază, în localitatea Truşeşti. Persoanele în cauză efectuau lucrări de reabilitare, în momentul în care unul dintre pereţii clădirii s-a prăbuşit peste acestea. La sosirea forţelor de intervenţie, unul dintre bărbaţi era acoperit în totalitate de o bucată din perete, iar celălalt era surprins până la mijloc. Pompierii i-au scos de sub dărâmături şi au constatat că unul dintre aceştia, în vârstă de 34 de ani, era inconştient, iar echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, acesta nu a mai putut fi salvat", au precizat oficialii ISU Botoşani.

Bărbatul rănit grav a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati" din Botoşani.

 

Sursa: Agerpres


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac