fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Președintele PSD Iași: Baronul penal Costel Alexe rânjește la sute de mii de ieșeni de pe scaunul de președinte al Consiliul Județean!

Președintele PSD Iași: Baronul penal Costel Alexe rânjește la sute de mii de ieșeni de pe scaunul de președinte al Consiliul Județean!


Senatorul Maricel Popa cere, din nou, demisia președintelui Consiliului Județean Costel Alexe. Una dintre situațiile create frizează ridicolul. Consiliul Județean Iași urmează să se constituie, astăzi, ca parte civilă în procesul intentat actualului președinte pentru recuperarea prejudiciului de aproximativ 150.000 lei generat de acesta.

Totodată, cumătrul Petru Avram, fostul director de la Apele Române, și-a dat demisia și din funcția de consilier județean după ce a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție din cauză că a trimis angajați și utilaje de la Apele Române să lucreze la conacul lui Alexe.

„Costel Alexe trage cu dinții de scaun, deși cu fiecare zi care trece nu face decât să tragă Iașul în propria mocirlă în care se scaldă cu mulți dintre apropiați.

Nu știu ce mai așteaptă Costel Alexe. Să îi ruginească tabla de la conac? Să iasă la pensie angajații de la Ape care i-au muncit tot la conac, trimiși de cumătrul coleg de partid și pus în funcție chiar de Alexe?

Este greu de înțeles cum indiferent de câte dosare penale se adună, Alexe are tupeul de se prezenta în fața ieșenilor ca și cum nimic nu se întâmplă. Cumătrul Petru Avram și-a dat demisia după ce a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție din cauză că a trimis angajați și utilaje de la Apele Române să lucreze la conacul lui Alexe, cel care era atunci ministru al mediului. Acum, Avram pus și pe lista de la CJ de Alexe, a demisionat din Consiliul Județean, dar Alexe, acum președinte al Consiliului Județean și beneficiar al ”abuzului în serviciu” de care este acuzat celebrul ”animal politic”, stă liniștit și consideră în continuare că face cinste Iașului și ieșenilor.

Mai mult, într-un alt dosar instrumentat de procurori, consilierii județeni se vor afla în situația în care vor trebui să aprobe ca instituția să se constituie parte civilă împotriva aceluiași președinte CJ Costel Alexe. Concret, în dosarul gestionat de DNA în cazul Școlii Populare de Artă se discută de un prejudiciu de aproximativ 150.000 lei, care ar trebui recuperat de la Alexe și directorul pus de el.

Chiar nu se simte ridicolul în care a ajuns această instituție care ar trebui să îi reprezinte și să lucreze în beneficiul tuturor ieșenilor? Oare nu este clar că tot ce face acest personaj sinistru este pentru el și camarila lui? De ce mai este nevoie ca Alexe să simtă un pic de rușine și să îi lase pe ieșeni în pace?” a declarat senatorul ieșean.


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac