fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
PSD: Șpăgarul Alexe și penalul Chirica, aduși de șeful formal al PNL Iași la masă cu Nicolae Ciucă, premierul României!

PSD: Șpăgarul Alexe și penalul Chirica, aduși de șeful formal al PNL Iași la masă cu Nicolae Ciucă, premierul României!


La ședința PNL organizată recent la Suceava, cu premierul Nicolae Ciucă în capul mesei, au participat și șpăgarii și penalii din PNL Iași. Onorabilul domn deputat Alexandru Muraru, șef al organizației PNL Iași, face o nouă mostră de ipocrizie: comesean, umăr la umăr, cu șpăgarul Costel Alexe.

Miniștri, deputați și senatori PNL din regiunea Moldovei, majoritatea oameni onești și muncitori, au fost obligați să stea alături de triplul inculpat Mihai Chirica și de șpăgarul Costel Alexe, primarul respectiv președintele Consiliului Județean Iași. Atât poate să ofere la acest moment PNL Iași.

Senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași a declarat că este îngrijorat de faptul că, în aceste condiții, PNL nu poate fi, la Iași, un partener onest și credibil de alianță.

„Îmi pare rău să o spun, dar m-am cam lămurit și cu Alexandru Muraru. Vrea și în căruță și în teleguță. Nu poți să stai la masă și cu penalii și cu oamenii onești și corecți. Trebuie să alegi. Nu poți să fii permanent ipocrit și să dai lecții, când în casă la tine este dezastru. Acest lucru îmi confirmă faptul că nu el conduce PNL Iași, ci aceeași gașcă de penali, în frunte cu bam-bam Alexe. Degeaba încercăm să colaborăm cu PNL la Iași, pentru că toate eforturile sunt zadarnice. PNL rămâne partidul cu aceleași metehne uzurpatoare, cu aceeași oameni certați cu legea care iau deciziile importante în partid. În aceste condiții, nu prea mai avem cum să relaționăm din punct de vedere politic. Ne vom rezuma la susținerea proiectelor care sunt utile ieșenilor și vom sancționa, ca și până acum, toate derapajele unei administrații liberale ineficiente și corupte”, a precizat liderul PSD Iași.

Totodată, șeful PSD Iași transmite faptul că Alexandru Muraru ar trebui să fie mai conectat la problemele Iașului și să lase la o parte jocurile politice și de imagine. Până acum, s-a dovedit a fi un politician insipid, fără rezultate pe plan local, care stă ancorat în mrejele penale întinse de Costel Alexe și Mihai Chirica.

„Guvernarea actuală cu premier PNL ar fi trebuit să aducă mult mai multe fonduri și proiecte pentru Iași. Din păcate, nu are cine să le ceară. Alexe și Chirica sunt preocupați de problemele lor penale, iar Muraru nu iese din cuvântul celor doi. În plus, activitatea sa ca parlamentar este aproape egală cu zero. Nu are absolut nimic care să îl recomande. Niciun proiect, nicio inițiativă. Este unul dintre cei mai insipizi politicieni pe care i-am cunoscut. M-aș bucura să înțeleagă și peneliștii de la Iași că rotativa guvernamentală este absolut necesară și diferențele în favoarea Iașului se vor observa abia din luna mai a anului viitor”, a mai spus senatorul Maricel Popa.


ROGESI

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Cartierul Austriac