fbpx
Print this page
Foto: Vremea Nouă Foto: Vremea Nouă

O tânără din Vaslui a scăpat de un viol pentru că agresorul s-a dovedit inapt. Era chiar bărbatul care o crescuse


O tânără din Vaslui a reușit să scape de un viol pentru că bărbatul care o agresa nu a reușit să-și ducă fapta la final. Era chiar individul care o crescuse, care de rușine a fugit apoi, și s-a ascuns într-un lan de porumb.

De acolo l-au ridicat polițiștii care au fost ajutați în operațiunea de căutare de către mai mulți săteni. Individul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, arată „Vremea Nouă”.

Potrivit polițiștilor, pe 4 octombrie, individul de 49 de ani, din localitatea Călimănești, comuna Puiești, a chemat-o la el pe fiica fostei sale concubine, iar tânăra de 20 de ani s-a dus, crezând că omul are ceva important să-i spună. Nu era un străin pentru ea, pentru că o crescuse de mică, și nu avea cum să bănuiască că avea alte gânduri.

Individul s-a năpustit asupra ei, cu intenția clară de a o viola. Tânăra s-a zbătut, dar a scăpat tocmai pentru că fostul ei tată vitreg nu a reușit, fizic, să întrețină actul sexual. Tânăra a reușit să pună mâna pe telefon și să sune la 112, iar individul a fugit, arată sursa citată.

Polițiștii l-au căutat apoi prin sat, alături de câțiva vecini, iar un alt bărbat le-a spus că îl văzuse intrând într-un lan de porumb de la marginea localității. A fost ridicat chiar din mijlocul lanului, audiat la Poliția Bârlad, iar pe 6 octombrie a primit mandat de arestare de la Judecătoria Bârlad, pe care l-a contestat la instanța superioară. Între timp, medicul legist a confirmat tentativa de viol.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Florea Ioan Sorin, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la viol, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 06.10.2022, până la data de 04.11.2022, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul Florea Ioan Sorin”, au decis magistrații Judecătoriei Bârlad.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare