fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Vremea Nouă Foto: Vremea Nouă

Comisar-șef din Vaslui, surprins gol-pușcă după o partidă de sex chiar în mașina Poliției. S-a pensionat rapid


Un comisar-șef din Vaslui a fost fotografiat gol-pușcă, după o partidă de sex chiar în mașina poliției. Chiar dacă fotografiile au fost făcute din răzbunare, personajul a fost repede identificat într-o anchetă internă.

Fotografia a fost realizată pe o pajiște din județ în această vară și a ajuns și pe masa ministrului de interne Lucian Bode. Însă, fapta ofițerului din IPJ Vaslui a devenit de abia acum publică, după dezvăluirile publicației Vremea Nouă.

Un ofițer de Poliție a fost surprins de un localnic, gol pușcă în mașina Poliției, făcând sex cu o colegă de serviciu. După ce ministrul Bode a fost înștiințat, acesta a ordonat o anchetă la direcția de protecție internă, dar și în cadrul inspectoratului

Polițistul surprins cu pantalonii în vine a fost pensionat de urgență și scandalul s-a stins. I s-a dat această posibilitate fiindcă a recunoscut din prima fapta și nu a încercat să-i inducă în eroare pe cei care coordonau ancheta, arată sursa citată, care a ales să-i protejeze identitatea.

Omul a mărturisit că este victima unei răzbunări. Poza ar fi fost făcută de un individ căruia polițistul i-ar fi făcut un dosar penal pentru trafic de persoane și a fost realizată, cel mai probabil, cu telefonul, dintr-un jeep negru care-l urmărea de ceva vreme, s-a justificat polițistul.

Chiar dacă imaginea a fost făcută de la distanță și nu se vede nici fața subiectului sau numărul autospecialei marcată „Poliția”, identitatea suspectului a fost confirmată după verificările serviciului de informații, după indicativele mașinii, care au restrâns căutările în zona Murgeni, Vaslui.

Inițial, investigatorii au bănuit că e vorba de un amantlâc dintre doi șefi de post de la două comune învecinate, dar când au început audierile, una din persoanele audiate a recunoscut imediat, iar șefii acestuia i-au oferit posibilitatea să se pensioneze. Audierile au avut loc într-o zi de joi, iar cererea de pensionare a fost introdusă vineri, arată sursa citată.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(2 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30