fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Agora.md Foto: Agora.md

Proprietarul unei firme de mobilă din Republica Moldova, reținut pe Aeroportul din Chișinău. A înșelat sute de clienți (VIDEO)


Proprietarul unei firme de mobilă din Republica Moldova, care ar fi înșelat sute de oameni de la noi din țară, inclusiv din Iași, a fost reținut pe Aeroportul din Chișinău. Apoi, a fost arestat preventiv pentru 20 de zile.

Mihail Şaran, directorul şi fondatorul companiei „Bismobil Kitchen” a fost reţinut pe Aeroportul Internaţional Chişinău în timp ce intenţiona să păsăsească ţara. Informaţia a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Diana Fetco, şefa Secţiei Comunicare şi Protocol a Inspectoratului General de Poliţie (IGP) luni, 23 ianuarie, scrie zdg.md.

Potrivit reprezentanţilor IGP, împotriva companiei Bismobil Kitchen şi a directorului acestuia Mihail Şaran sunt înregistrate 15 plângeri din partea clienţilor care au încheiat contracte de realizare a bucătăriilor la comandă. După ce săptămâna trecută reprezentanţii companiei au încetat să mai răspundă la apelurile telefonice ale clienţilor, iar magazinul din Chişinău a fost închis, clienţii au început să depună plângeri la poliţie.

În ultimele săptămâni, sute de clienți și din România, inclusiv din Iași, s-au plâns că au plătit avansul sau chiar preţul integral pentru mobilă de bucătărie, dar nu au mai primit nimic.

Prejudiciul este estimat la câteva milioane de lei.

Unii clienți au dat și zeci de mii de lei pentru mobilier, cu luni în urmă. Reprezentanții firmei au transmis la începutul anului că vor încerca să rezolve problema.

S-au strâns, însă zeci de plângeri la poliție, precum și o plângere penală colectivă la DIICOT. A fost deschis un dosar pentru înșelăciune și constituire de grup infracțional organizat.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30