fbpx
 
Marius Bodea (USR Iași): Un județ și doi nerușinați

Marius Bodea (USR Iași): Un județ și doi nerușinați


Iașul iese pe pierdere în bilanțul relației cu Mihai Chirica și Costel Alexe. Nouă ne este rușine că ei administrează orașului și județul, ei se prezintă cu nerușinare ca sfinți și oameni săraci.

Noi, copiii și nepoții noștri plătim creditele și datoriile făcute de cei doi impostori, ei fac averi de milionari în euro, deși de ani de zile primesc doar salariu de la stat. 
Noi muncim zi de zi să dezvoltăm orașul și județul, ei doar se laudă că s-au îmbogățit prin muncă.
Noi ne vedem de treabă cinstiți, ei își văd de treabă, dar cu câte două trimiteri în judecată fiecare și cu spectrul închisorii la orizont.
În ciuda acestui din urmă aspect al carierei sale politice, Mihai Chirica se consideră neprihănit, mai inocent decât bebelușul pe numele căruia și-a ascuns o ditamai vila. 
„Dacă o să apară un sfânt primar, să știți că am cele mai mari șanse să ajung”, a susținut Mihai Chirica, la emisiunea „Româna, te iubesc!”, difuzată de PRO TV pe 19 februarie.
Nu a spus-o autoironic, nu! S-a referit la sine ca la un „sfânt al închisorilor” democrației noastre încă șubrede. Omul chiar a vorbit serios, el chiar se uită în oglindă și se vede ca într-o icoană.


Vorbeam de nerușinare. Chirica nu este singurul nerușinat din județul acesta. Umăr la umăr se află și Costel „Tablă” Alexe, care nu a spus direct că e sfânt, dar măcar un frate de mănăstire tot se consideră și el.
Aproape că s-a mirat, în aceeași emisiune, că în declarația lui de avere apar atâtea imobile și terenuri. A făcut eforturi mari ca, în fața reporterului, să-și împartă bunurile, ca un bogat care a descoperit religia și se căiește.
Singura hibă a acestui al doilea nerușinat al Iașului este că nu dă averea celor săraci, ci fostei neveste, fraților săi și oricui îi este fidel sau din familie. „Nu eu sunt bogat, ci familia mea” este scuza ridicolă a președintelui Consiliului Județean. 
Sigur, faptul că toți cei care sunt aproape de Costel Alexe au primit proprietăți sau funcții la stat este doar o coincidență, în viziunea acestui individ. Doar că nu prea are cine să îi creadă. În fine, credeam că cei doi inculpați nu mă mai pot surprinde.
Dar resursele lor de nerușinare sunt la fel de consistente ca dosarele lor penale.
Marius BODEA
Senator USR de Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: